u samom srcu glavnog grada

Paint & Wine preselio u novi prostor na Zrinjevcu

31.05.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Paint & Wine, prvi studio u Zagrebu koji organizira slikarske zabave uz čašu vina, od sada djeluje u novom, većem prostoru u samom srcu glavnog grada

Nakon dvije i pol godine te sve veće popularnosti ove vrste zabave, osnivači Martina Nikolova i Stevo Došen odlučili su preseliti Paint & Wine studio na Zrinjevac, u adekvatniji prostor. Čak tri dvorane za slikanje omogućit će sudjelovanje većeg broja polaznika, kao i paralelno održavanje slikarskih termina, a Martina i Stevo za jesen najavljuju i brojne novosti u radu Paint and Wine studija, navodi se u priopćenju.

'Vrlo smo sretni i uzbuđeni smo što uspjeli pronaći novu lokaciju na kojoj će naši polaznici u još većem broju moći biti kreativni, stvarati svoja remek djela i zabavljati se uz vodstvo umjetnika i čašu vina. Naš novi studio dostupan je i za privatna događanja čak i vikendom i petkom pa pozivamo sve koji na nov i kreativan način žele proslaviti neku svoju svečanu prigodu da nam se jave', izjavila je na otvorenju Martina NIkolova.

U novom prostoru nastavit će s provedbom svih dosadašnjih aktivnosti jer uz standardne Paint & Wine termine, nude i organizaciju rođendanskih proslava, djevojačkih zabava ali i team building događanja, kao i Paint&Fun događanja, koja su prilagođena dječjim polaznicima.

'Po našoj procjeni do sada smo održali više od 450 klasičnih slikarskih događanja na kojima je sudjelovalo preko 10 tisuća polaznika. Uz to organizirali smo team building događanja za 50-ak tvrtki iz najrazličitijih poslovnih sektora, od IT-a do medijskih portala a rado se odazivamo i na humanitarne akcije pa smo tako krajem prošle godine s udrugom Krijesnica organizirali akciju za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima', dodaje Stevo Došen te dodaje kako će sudjelovati i na Baš Naš festivalu koji je nedavno započeo na platou Gradec.