book&zvook

Objavljeno je zvučno izdanje recitala Monike Herceg 'Grad po mjeri čovjeka koji može voljeti', snimku možete preuzeti besplatno

29.12.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Riječ je o neobjavljenim pjesmama autorice koje je čitala u srcu razrušene Petrinje

Biblioteka knjiga za slušanje book&zvook bogatija je za poetski recital Monike Herceg - 'Grad po mjeri čovjeka koji može voljeti' - izveden u petrinjskom gradskom parku u studenom ove godine. Uz našu renomiranu pjesnikinju u recitalu su sudjelovali pjesnici Ines Kosturin i Miroslav Kirin. Kompozitor Maro Market uživo je izveo skladbe komponirane za taj javni nastup koji je u fokusu imao odnos prema rodnom gradu teško stradalom u prošlogodišnjem potresu.

Snimka javnog nastupa pod naslovom 'Grad po mjeri čovjeka koji može voljeti' besplatno je dostupna u aplikaciji book&zvook.

book&zvook je najbogatija domaća biblioteka audio knjiga s pedesetak naslova i dvije stotine sati književnosti za slušanje dostupna putem mobilnih platformi Google Play Store, Apple App Store i Huawei Gallery. U nastojanju da popularizira naviku slušanja, tvrtka Audio Store Transonica koja stoji iza biblioteke i mobilne aplikacije book&zvook, nizom je projekata u sklopu Godine čitanja pripremila seriju originalnih audio izdanja, audio izvornika koji nemaju svoju tiskanu inačicu.