proljetne preporuke

Novi naslovi iz V.B.Z.-ove tvornice magičnih knjiga

04.04.2023 u 15:15

Bionic
Reading

V.B.Z. ulazi u proljeće s odličnim novim naslovima koji bilježe prva mjesta na stranim top-listama najprodavanijih knjiga. Predstavljaju veliki svjetski bestseler, 'Manifestiranje', vodič manifestiranja jedne od najpopularnijih trenerica samorazvoja Roxie Nafousi

Knjiga 'Budi kao Coco Chanel' predstavlja slavnu francusku dizajnericu koja je svojim djelima i radom utjecala na milijune žena diljem svijeta, a njezina je ostavština i dalje dio naše kulture. Coco vas putem ove knjige uči kako biti hrabra, inovativna i uspješna žena sa stilom, stoji u najavi.

Najomiljeniji čarobnjak na svijetu postaje vaš učitelj i inspiracija u knjizi 'Budi kao Harry Potter'. Knjiga je to koja će unijeti malo magije u svakodnevni život te čitatelje naoružati hrabrošću potrebnom da se suoče i s najtežim životnim situacijama.  

Predstavju i zabavan, poučan roman 'Instant karma' Davida Michieja. Protkan entuzijazmom i optimizmom, ovaj će duhovni roman nagnati čitatelja da promisli o konceptu karme, ali i da preispita svoje postupke i životne vrijednosti.