LIZA COLBY SOUND U HARD PLACEU

Nasljednica Tine Turner u garažnom rollercoasteru

23.10.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Upravo objavljeni album Object To Impossible Destination, njujorški će kvartet promovirati u sklopu europske turneje u utorak, 29. listopada

The Liza Colby Sound premijerni će hrvatski nastup održati u utorak, 29. listopada u zagrebačkom Hard Placeu.

Energična poput Tine Turner na početku karijere, Liza Colby predvodi band koji zvuči kao da Led Zeppelin u Madison Square Gardenu susreće Jamesa Browna u Apollu. Uz vokalne primjese Iggyja Popa, Arethe Franklin i Stevea Marriotta iz Humble Piea.

Zapravo, posrijedi je snažni, tutnjajući garažni rock s vrhunskom vokalnom solisticom.

Liza Colby Sound je band iz New Yorka koji na nastupima prezentira estetiku garažnog rocka pomiješanu s prkosom punka i suptilnošću soula.

Liza Colby kaže: "Kad pjevam, želim biti zločesta, ženstvena, sažna i očaravajuće privlačna!"

Izvor: Društvene mreže

Nedavno je Liza Colby Sound objavio album Object To Impossible i promovirao ga širom SAD-a, Japana i Europe. Sada opet jezdi Europom kako bi zacementirao svoj status vruće klupske atrakcije.

Lisa Colby se preselila u New York kad joj je bilo devetnaest godina i otad živi u tome pulsirajućem gradu. Kolege iz banda upoznala je preko svog dečka, a sada muža koji je njezinu glazbu prezentirao nekim prijateljima. Na kraju su svi zajedno ušli u sobu i počeli stvarati jedinstveni zvuk.

Liza Colby kaže da osjeća kao da je svemir usmjerava prema izlasku njene glazbe van. "Dogodila su se neka divlja sranja i osjećam kao da ti svemir govori što treba raditi", kaže ona. U stvaranju glazbe djeluju suradnički i smišljaju stihove u širokom spektru tema, od ljubavnih odnosa do politike.

Uz album Object To Impossible Destination band iza sebe ima dva EP-ja – Live i Draw. Ulaznica stoji 35 kuna i može se kupiti putem sustava Entrio.