kod kuće je najgore

Kazalište Knap poklanja dvije predstave Petrinji i Kostajnici

02.03.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Kazalište Knap priključilo se inicijativi pomoći potresom pogođenim područjima dvjema izvedbama hit komedije "Kod kuće je najgore" prema tekstu Ephraima Kishona, koje će besplatno igrati za stanovnike Petrinje i okolice

U nedjelju, 7. ožujka, Knapova ekipa na čelu s glumcima Dunjom Fajdić i Markom Hergešićem otputovat će u Petrinju i Kostajnicu, te će u 17 i 20 sati izvesti predstave u tamošnjim osnovnim školama, stoji u najavi.

Predstava "Kod kuće je najgore" redatelja Borisa Kovačevića, oblikovana je od nekoliko najpoznatijih priča slavnoga izraelskog pisca humoreski Ephraima Kishona.

Kroz kazališne igre bračnoga para predstava na duhovit način secira društvo i svakodnevnicu. Kishonove humoreske o našim "svakodnevnim pustolovinama" savršeno precizno dijagnosticiraju naše mane i slabosti i pršte od vedrog, samoiscjeljujućeg smijeha. Glume Marko Hergešić i Dunja Fajdić.

U povodu gostovanja u Petrinji i Kostajnici, a ususret Danu žena, KNAP od 1. do 5. ožujka provodi akciju prikupljanja donacija ženskih higijenskih potrepština i kozmetičkih proizvoda. Donacije se prikupljaju u prostoru Centra kulture na Peščenici (kod porte) od 9 do 21 sat.