sutra

Kantautor Denis Katanec stiže u Très Chic Cafè na razgovor i svirku

19.09.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Denis Katanec proteklih nekoliko godina spada u kategoriju glazbenika koje (više) nije potrebno pretjerano predstavljati, a isto vrijedi i za pisca Svena Popovića

Od jedne od vodećih underground figura zagrebačke scene kroz proteklih nekoliko godina profilirao se u kultnu figuru čija muzika, a bome i koncerti, imaju katarzično djelovanje na publiku.

Pokretač je bendova Felon, DK Okanagan LTD te recentne Klinike Denisa Kataneca. Iza sebe ima album 'Jasno, nečujno, a suviše glasno' (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata 'Sveska bijednih I', 'Sveska bijednih II' i 'Sveska bijednih III', solo album 'Pejotl', 'Sve moje Laurie' sa bendom DK Okanagan LTD, te četiri albuma s Klinikom: 'Nikta Zorja', 'Rode', 'Jada Jada' i najnoviji 'Kao Zao Kor'. Ovaj put u Très Chic Cafè dolazi ne samo u funkciji glazbenika, već i sugovornika.

U srijedu 20. rujna s početkom u 20 sati, s ne više tako mladim zagrebačkim piscem Svenom Popovićem, razgovarat će o svojoj karijeri, svojim bendovima, o glazbenoj sceni, uzorima, rakiji, Srećku i zemljama Trećeg svijeta koji oko nas diše i mi ga čekamo.

Très Chic Cafè nalazi se u Vlaškoj 101.

Izvor: Društvene mreže