orange dream

Jedinstveni francuski rock duo večeras nastupa u Močvari

27.09.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Orange Dream, jedinstveni minimalistic rock duo iz Valenciennesa, dolazi večeras na pozornicu Močvare kako bi nas odveo na putovanje kroz njihov pomalo lud, ali fascinantan glazbeni svijet. Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21

Prilika da Orange Dream vidite na koncertu je poput sanjarenja, poručuju iz Močvare, a njihova gotovo teatralna izvedba vas će obuzeti već od prvih nota.

Njihov prvi EP “Inside The Wave”, koji su objavili 2018., snimljen je u podrumu njihovog starog stana s dva simultana pojačala i udaraljkama, što dodatno naglašava njihovu kreativnost i autentičnost.

Izvor: Društvene mreže

Orange Dream vješto miješa suvremeni rock s utjecajima sedamdesetih i melodijama Syda Barretta, Black Angelsa i Björk. Rezultat je eksplozivan koktel zvukova koji nas prožima strašću, a istovremeno otkriva slatke glazbene note koje ćete (ponovno) doživjeti uživo, dodaju iz Močvare uoči večerašnjeg koncerta.

Njihove najnovije pjesme, poput “What’s Happening Now?” i “Need To Talk”, objavljene su 2020. tijekom Crossroads Session-a na AERONEF-u u Lilleu, donoseći svježinu i inovaciju u svijet glazbe.

Upad na koncert je 8 €. Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.