ART ZAGREB

Hrvatska dobiva sajam umjetnosti

  • Autor: M.P.
  • Zadnja izmjena 27.04.2018 10:57
  • Objavljeno 27.04.2018 u 10:57
Rad Pauline Jazvić

Rad Pauline Jazvić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Paulina Jazvić

Pod nazivom Art Zagreb, od 18. do 20. svibnja u Hali V Tehničkog muzeja Nikola Tesla, na 19 štandova predstavit će se 30-ak galerija i umjetnika koji će prodavati neka od najboljih djela, prvenstveno suvremene, hrvatske umjetnosti

Od Galerije Kranjčar, najpoznatije hrvatske galerija koja posljednje dvije godine izlaže na ViennaContemporary, preko Galerije Laval Nugent čija ponuda uključuje posljednjih stotinjak godina umjetnosti i Zen Contemporary Art Gallery koja predstavlja Stjepana Šandrka, Sebastijana Dračića i Danielea Fortunu do Galerije Adcom International koja djeluje na relaciji Klagenfurt - Beč - Zagreb.

Novoosnovana galerija Art garaža Kamba i Art Club predstavljaju cijeli niz umjetnika. Samostalni umjetnici koji izlažu na prvom Art Zagrebu su Ji Suk Baek, Marijan Crtalić, Hrvoje Dumančić, Fedor Džamonja, Paulina Jazvić, Lena Kramarić, Tatjana Politeo, Jelena Remetin, Mirna Sišul, Eugen Varzić.

Cijene počinju već od tisuću kuna, a posljednja gospodarska kriza je pokazala da je investiranje u umjetnost najsigurnije. Zaboravite nekretnine, dionice i zlato, umjetnost nudi najveću i najsigurniju zaradu, najavljuju organizatori sajma Art Zagreb.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!