od 23. svibnja u kinima

Garfield i Odie brzo će postati novi kino miljenici vaših klinaca

21.05.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Animirani Garfield vraća popularne strip junake, lijenog narančastog kućnog mačka Garfielda i poslušnog, odanog psića Odijea, na dnevni meni od 23. svibnja!

Njihova kemija na ekranu, potaknuta malom dozom prijateljskog zadirkivanja i velikom dozom prijateljske vjernosti, začinjena s vrlo emotivnom pustolovinom za mladog Garfielda vrlo brzo će učiniti ove kućne ljubimce najtraženijim kino miljenicima, a mališani će nakon kraja ovog filma biti itekako siti zabavom i ljepotom, ali bit će i gladni za desertom, odnosno novim avanturama ovog preslatkog dvojca!

Scenarij potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom, Priča o igračkama), a režiju Mark Dindal (Cats Don't Dance, Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein i drugi, a za domaću sinkronizaciju glasove daju:

Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice!

Garfield Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Popularni Garfield, od 23.5. ovog tjedna dolazi na velika platna u potpunosti animiran, a za vjerne fanove i nove obožavatelje film će biti dostupan u originalnoj titlanoj i sinkroniziranoj verziji i to u 2D i 3D formatu!

***

Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će sa svojim najboljim prijateljem Odiejem morati na divlju avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…

sve osim nogometa

Učitavanje...