SVJETLO U RUJNU

[FOTO/VIDEO] Ciklus Ljetne večeri u HNK ne prestaje okupljati ljubitelje kazališta

15.09.2020 u 23:37

Bionic
Reading

Dramski program Svjetlo u rujnu u sklopu Ljetnih večeri HNK u Zagrebu publici je predstavio niz dramskih umjetnika koji su izvodili pjesme iz popularnih predstava

Građani i posjetitelji Zagreba uživali su u kulturnom programu ispred HNK. Svjetlo u rujnu pred publiku je donijelo pjesme poput 'Tko pjeva zlo ne misli' i 'Što je život čovjeka' te scene iz predstava i cijeli niz odličnih glumaca koji su ih recitirali i izvodili.

Među mnogima koji su uveseljavali publiku bili su Zrinka Cvitešić, Nina Violić, Olga Pakalović, Jelena Babić Otašević, Krešimir Mikić, Dušan Bućan, Ivana Boban, Ivan Colarić,Dušan Gojić, Nikša Kušelj, Dora Lipovčan, Vanja Matujec, Iva Mihalić, Vlasta Ramljak, Barbara Vicković, Silvio Vovk, Mirta Zečević, Matija Antolić Eleonora Hil, Paulo Rušn, Vinko Vujec, Ivan Colarić, Alma Prica, Filip Vidović, Livio Badurina, Goran Grgić, Milan Pleština, Igor Kovač, Ivana Boban, Mirta Zečević, Damir Markovina, Franjo Kuhar i Luka Dragić.

Kulturni program ispred kazališta održavat će se do 22. rujna kada će se Ljetne večeri HNK u Zagrebu zaključiti koncertom Europski jazz šlageri Mate Matišića.

  • +12
Svjetlo u rujnu u sklopu Ljetnih večeri HNK Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL