HIT VIDEO IGRA

Donosimo prve fotke iz animiranog filma Angry Birds

14.09.2015 u 14:00

  • +2

Prve fotografije iz animiranog filma Angry Birds

Izvor: Promo fotografije / Autor: Continental film

Bionic
Reading

Iako se radnja filma još uvijek se drži u strogoj tajnosti, vjerojatno do izlaska prve službene kino najave, kompanija Sony Pictures objavila je prve fotografije iz filma čija se premijera očekuje nagodinu

Angry Birds je iznimno popularna franšiza video igara nastala u prosincu 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna računala.

Do srpnja ove godine zabilježeno je preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju 'downloada' neke besplatne igre u povijesti. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Stoga nije niti čudo da se naveliko očekuje animirani film koji je najavljen za proljeće sljedeće pod nazivom 'Angry Birds Film'. Tako će uz pomoć najmodernije 3D tehnologije likovi kao što su Red, Chuck, Bomb, Terence, Matilda, Stella, Mighty Eagle, Leonard i mnogi drugi po prvi puta oživjeti i na kino platnima diljem svijeta.