NAGRADNJAČA

Animirani hit 'Big Hero 6 - Ekipa za 6' vas nagrađuje

22.01.2015 u 11:33

Bionic
Reading

Animirana akcijska komedija 'Big Hero 6 - Ekipa za 6', adaptacija istoimenog Marvelovog stripa i prvi animirani film napravljen po predlošku stripa nastao od početka suradnje Disneya i Marvela, dolazi u hrvatska kina 15. siječnja.

U središtu priče je četrnaestogodišnji genijalac Hiro Hamada, kojega u avanturama prati neobičan robot-balon za napuhavanje Baymax. Baymaxa je stvorio dječakov brat Tadashi, a glavna mu je uloga brinuti o ljudima.

Radnja filma smještena je u San Fransokyu, fiktivnoj mješavini San Francisca i Tokya, visokotehnološkom gradu kojega Hiro mora spasiti od kriminala. U tome mu pomaže robot s kojim se Hiro emotivno poveže nakon što mu umre brat.

Nakon prvog vikenda prikazivanja u SAD-u, ta priča koja balansira akciju, humor i emocije koju su režirali Don Hall i Chris Williams, dospjela je na prvo mjesto američkog Box Officea.

Film je sinkroniziran na hrvatski a glasove su posudili Tit Emanuel Medvešek (Hiro), Dražen Šivak (Baymax), Zoran Pribičević (Tadashi), Jerko Marčić (Wasabi), Judita Franković (Honey Lemon), Iva Mihalić (Go Go).

Manju repliku u filmu ima pjevač Željko Bebek, a voditelju Ivanu Šariću, koji je posudio glas jednom generalu, to je bio prvi angažman na sinkronizaciji animiranog filma.

Film će se u kinima prikazivati u 2D i 3D verziji, u distribuciji 2i Filma.

2iFilm i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju promo materijale iz filma (pernice, notese i privjeske za ključeve).

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 22. siječnja.

Nagrade su osvojili:

Marina Petrović i Ivana Puž.

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Ulica grada Vukovara 23, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.