broj ulaznica ograničen na 100

AKC Attack najavljuje filmske večeri i drum'n'bass tulum

26.01.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon projekcija studentskih animiranih filmova u petak, publiku će animirati DJ Hvala Sven. Filmska večer počinje u 20 sati, a upad je besplatan. Za subotu je u Medici najavljen bass tulum

Iz AKC Attacka pozivaju na događanja koje su pripremili za vikend pred nama. Naime, u petak 28.01.2022. u Attacku će se prikazivati animirani filmovi trenutnih i bivših studentica Likovne akademije. Nakon projekcija, publiku će uz dobru atmosferu i laganu muziku animirati DJ Hvala Sven. Filmska večer počinje u 20 sati, a upad je besplatan.

U subotu u Medici pripremaju zabavu 'Bass madness presents: nettle & old lady soundsystem'. Party započinje u 18 sati, a traje do 00:00. Upad je 20 kn. Prenosimo i najavu organizatora:

Old lady sound (Pero)

Da, Ludbreg ima svoj soundsystem, i to ne bilo koji.

U današnje vrijeme digitalnih klasa pojačala, ovaj sound se odupire vremenu i modernizaciji komponenta te gura i dalje 'čistu analogiju' kroz ručno rađena predpojačla i pojačala, a toplina zvuka je zagarantirana.

Kroz membrane stare dame pretežito svira dobar stari regge te njegove verzije ili ti ga dubovi!

Nettle soundsystem

Novonastala koprivnička tvorevina, proizašla je iz dugogodišnje želje pojedinih članova koprivničkog kolektiva 'Kopriva'.

2 selektora, 1 sound, Kero i Dubmx po stilovima slični, a opet različiti u selekciji.

Direktno s podravskih polja u vašu metropolu!

Sve prema mjerama

Iz Medike javljaju kako su događanja organizirana prema svim trenutnim epidemiološkim mjerama.

Zbog novih mjera stožera civilne zaštite, primorani su ograničiti broj ulaznica na 100.

Ulazak na koncert bit će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Također, iz Medike mole da posjetitelji tokom eventa nose maske. Svima koji ih nemaju, maske će biti dodjeljene na ulazu. Iz Medike mole da tijekom događanja pazite i na distancu.