KOMENTAR RENATA BARETIĆA

A sad ozbiljno: Niste znali da su nam Kinezi stavili HAARP repetitore na Pelješki most?

Renato Baretić
Renato Baretić
Više o autoru

Bionic
Reading

Oni nisu budale koje vjeruju mainstream medijima. Oni hodaju svijetom uzdignutog čela umotanog u alu-foliju i ne daju se smesti, jer cijelom svijetu je ionako mozak ispran od plandemije. Oni nikad neće prijeći Pelješki most, a evo i zašto

U srijedu je, evo, bila prva godišnjica puštanja u promet Pelješkog mosta. Četiri sam puta u međuvremenu putovao iz Splita u Dubrovnik i nazad, ali nikad još tim mostom, nema šanse. Uvijek katamaranom, nisam ja budala koja vjeruje mainstream medijima. A i pri uplovljavanju u grušku luku svaki put iz naprtnjače izvadim svoju rolu alu-folije, otkinem dobro odmjeren komad i omotam ga preko tjemena. Malo tko to primijeti, jer svi se naguraju prema izlazu, a oni koje me ipak takvog spaze samo mi se ljubazno nasmiješe i prođu. U Gružu obično s katamarana iziđem zadnji i brzo, vukući kofer, odem što dalje od mosta.

Znam, sad se većina vas pita zašto to činim i zaključuje da se oni putnici meni ljubazno nasmiješe samo zato jer ih je malo strah totalnog luđaka. To se pitate i zaključujete samo zato što su vam nezaštićeni mozgovi potpuno isprani masno plaćenim lažima o izmišljenoj koroni, ko fol "bezopasnoj" 5G mreži i tobožnjim klimatskim promjenama. Dajte, ljudi, otvorite oči i umove već jednom! Guglajte malo, zaboga! Pogledajte fotografije tog mosta, Pelješkog isto, pa recite iskreno: one sajle što su sa stupova ukoso postavljene po tim građevinama, zar vi doista mislite da one idu prema dolje, a ne uvis? Zar su vas ONI uistinu uspjeli uvjeriti kako one služe jedino za tobožnje stabilizacijsko osiguranje tih konstrukcija? Halo?! Pa gdje vi živite, ljudi, pa zar vi doista mislite da je dokumente brže dostaviti e-mailom nego na disketi?!

  • +5
Pelješki most kad upale HAARP repetitore Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Te navodne "nosive" i "sigurnosne" sajle, dragi moji naivci, zapravo služe samo tome da idu uvis i da na onoj točki gdje se sastaju (a sigurno ste primijetili barem taj detalj, to da nijedna nije zasebna, nego se sve spajaju gore, na istome mjestu!) funkcioniraju kao repetitori HAARP-a koji, evo, već najmanje četvrt stoljeća svojim zračenjem izaziva globalno zatopljenje i ostale klimatske promjene te prirodne i ine katastrofe! Zar se baš nikad niste zapitali kako to da je Europska komisija iznenada dala 80 posto novca za izgradnju Pelješkog mosta, iako je gradilište prije toga već barem pet puta bilo svečano otvarano, pa nesvečano zatvarano? Zašto se gradnja odgađala tako dugo? Pa zato, braćo i sestre, jer se još razvijala tehnologija satelitske transmisije iz HAARP-ove centrale do svake točke na planetu! I onda, kad je zadnje u nizu testiranja završilo, tko ulijeće u igru? Kinezi! Oni grade Pelješki most, i to kad? Taman kad – tobože baš iz Kine, i to od skuhanog šišmiša, hahaha! – kreće plandemija zbog koje cijeli svijet zastaje, ali samo onoliko koliko je potrebno da ONI razviju projekt antigravitacijskih kugli i što većem broju ljudi kroz nekakvo "cjepivo" ugrade čipove za primanje haarpovskih signala. (Usput, ako ste se cijepili barem jednom – primjećujete li da se zadnjih tjedana znojite više nego ikad prije u životu? E pa o tome vam pričam: primate kroz čip HAARP-ove signale koji vas uvjeravaju da vam je više vruće nego što vam uistinu jest, a NJIHOVI mainstream mediji vam za to vrijeme podvaljuju priču o nekakvom globalnom zatopljenju! A ako ste se odbili cijepiti – jamačno vam je u blizini netko tko jest, pa se zato znojite. Razmislite malo, pobogu!)

CERN, odakle su bušili ispod Zagreba Izvor: Profimedia / Autor: VALENTIN FLAURAUD / AFP / Profimedia

Za razvoj antigravitacijskih kugli nije bilo boljeg mjesta od CERN-a u švicarskom podzemlju, kamo se ulazi kroz podrum ispod lokalne bozondžinice. Upravo su za tu svrhu i izdubljeni oni dolje akceleratori, dok su javnosti plasirane nerazumljive "činjenice" o potrazi za nekakvom, hej, "božjom česticom". Ako su ti tuneli probušeni i ispod La Manchea (a jesu, eno vam na internetu, sve piše!) onda su morali biti probijani i prema piramidama u Visokom, gdje će drugo? Na NJIHOVU žalost, uslijed pogreške šefa gradilišta, stanovitog Schultza, podzemna je bušilica u rano proljeće 2020. prejako zadrla u debeli sloj magnetita ispod Zagreba (gdje je uslijed neplaniranih izboja imanentne intergravitacijske energije učas došlo do razornog potresa i istovremene pojave snijega), što je na nekoliko mjeseci odgodilo daljnje radove. A potom, devet mjeseci kasnije ispod Banije, opet im se ispriječio inat hrvatskoga svetog tla, pa su se osvetili novim izbojem destruktibiliteta. Puste milijune eura vrlo su brzo uložili iz Bruxellesa i tko zna odakle još, samo da se o tome šuti i da se u mainstream medijima o svemu piše samo kao o običnim potresima. A one okrugle rupe što su se otvorile ljudima blizu kuća, izgledom sasvim nalik na antigravitacijsku kuglu – kad ste zadnji put išta pročitali o njima? Ajde, pokušajte se sjetiti, pa onda razmislite još jednom!

Uzgred, samo da spomenem – o onom inženjeru Schultzu i njegovoj daljnjoj sudbini internet ne piše ništa, a nasljedniku mu, onom što je bušio ispod Banije, ne zna se niti ime. Samo kažem…

I nevrijeme u Zagrebu, logično, izazvao je HAARP Izvor: tportal.hr / Autor: Čitateljica tportala

Uslijedio je niz lakših potresa u BiH, uglavnom s epicentrima u Hercegovini, što znači – svakome normalnom je jasno! – da su angažirani lokalni podzemni kopači, koji su promašili Visoko i krenuli prema jugoistoku. A tamo je, znamo, Pelješki most, s kojega je onaj dubrovački napokon primio kodirani signal i izazvao požar u nedalekoj Župi. I potom se signal potpuno oteo kontroli, pa krenuo olujno i bezglavo vrludati tražeći stazu prema kući, da bi putem najprije izazvao prvo javno ukazanje antigravitacijske kugle nad Istrom, a zatim poharao već poharani Zagreb i još stoput poharaniju Slavoniju. Kad su ONI konačno shvatili da im stvar izmiče kontroli, ugasili su privremeno (privremeno!) odašiljače, a mainstream medijima platili da intenzivno javljaju o silnim i strahotnim požarima po grčkim otocima, o još razornijim olujama u, štajaznam, sjevernoj Italiji, Sloveniji, bla, bla… Kao da MI ne kužimo o čemu se zapravo radi!

Dok privodim ovo priopćenje kraju, još nije ugašen požar na Čiovu. I to mi daje povod za slutnju nesanice: možda je stvar u – mostovima! Vremešniji među čitateljima vjerojatno pamte da se i čiovski most godinama najavljivao i da se gradilište svečano otvaralo i otvaralo… Okej, ovaj čiovski nema na sebi one antenske ko fol sajle, ali tko zna što su sve mostari priključivali u armaturu nosećih stupova i ograda? Ja znam, a vi kako hoćete.

Ipak, za kraj, ako mi se sad smijete, izrugujete i sprdate se s mojom alu-folijom na glavi, znajte da vam sve opraštam, ali vas molim samo jedno: poslušajte pomno unazad sve pjesme Tonyja Cetinskog i sve će vam se razjasniti. Pametnome dosta!

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.