PROMO

Vodice vas čekaju na najluđem novogodišnjem partyju

27.09.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Ljeto se bliži kraju, većina se vratila u svakodnevnu rutinu, promjenjivo vrijeme i kiša sve su češći, a prometne kolone nećemo ni spominjati. Možda je još prerano pitati 'Gdje si za novu?', ali isto tako 'Tko rano rani, dvije sreće grabi', što nije loše za ulazak u 2023. godinu!

Iako postoji mnogo načina na koje možemo proslaviti novu, od pidžama partyja do gradskih trgova, raznih klubova i restorana - pripremili smo vam vodič za Novu 2023. u malo drugačijem tonu.

Gadno ste se prevarili ako mislite da je jedna noć dovoljna za ispratiti staru godinu i dočekati novu! U hotelima Olympia i Olympia Sky novogodišnji party traje barem tri večeri, ne moramo napomenuti da je sve popraćeno glazbom i raznovrsnim programom i za najmlađe, i za one starije.

Doček Nove godine slavi se duplo, a ako još k tome dodamo da ove godine obilježavaju 50. obljetnicu uspješnog poslovanja - riječi postaju suvišne!

Olympia Vodice Izvor: Olympia Vodice / Autor: Promo

Popiti čašu vrhunskog šampanjca na terasama hotelskih barova s pogledom na vanjske bazene i more u daljini uz zalogaje vrhunske dalmatinske autohtone kuhinje zvuče kao dobar recept za zaključak stare i ulazak u novu 2023. godinu. Možete se maksimalno opustiti jer Vam djeca uživaju u raznovrsnim animacijama pod stručnim vodstvom te imaju svoj posebni dječji doček Nove godine u cool spavaonicama s ostalim vršnjacima. Dok se djeca zabavljaju Vas očekuje prava fešta do ranih jutarnjih sati uz svečanu večeru, pjenušac i grupu Dalmatino!

Možete li se već zamisliti da ste tamo? Sve detalje o posebnoj novogodišnjoj ponudi možete pronaći ovdje.