TRENDOVI 'IGRAČAKA' ZA UŽIVANJE

Seksi 'ruža' s TikToka baca žene u ekstazu

09.06.2022 u 08:30

Bionic
Reading

Društvene mreže odavno su postale mjerilo uspješnosti nekog proizvoda, a TikTok je zadnjih godina uistinu predvodnik mnogih trendova. Reklamira se preko mreže sve i svašta, a u zadnje vrijeme pravu je senzaciju s milijunima pregleda izazvala silikonska stvarčica zvana Rose Toy

Ružičasta gumena spravica izgleda skoro kao kakav bolje dizajnirani osvježivač zraka u obliku ruže, no u pitanju je vibrator kojim su očarane brojne korisnice najnovije društvene mreže, i ne ustručavaju se podijeliti svoja iskustva. A ona su, u pravilu, očaravajuća, pa je i viralni uspjeh 'igračke' zapanjujući.

Objava je sve više, privlače milijune, ali je ocjena najčešće uniformna. Jedna TikTokerica na svom profilu govori da joj je trebalo 30 sekundi do vrhunca, i tu ispovijed dosad je pogledalo i poslušalo više od četiri milijuna ljudi. Nije to tako neobično, svakih nekoliko godina pop kultura stvori novo ludilo oko neke seksualne igračke koju 'morate imati'. U devedesetima, dakle prije ere društvenih mreža, najpopularniji je bio vibrator s figuricom zeca kojeg se moglo vidjeti u seriji 'Sex i grad', a onda bio razgrabljen po trgovinama. Sada su neka druga vremena, u kojima trendove diktira TikTok. I to kako: hashtag #RoseToy ima više od 45 milijuna pregleda, a #RoseToyReview više od 13 milijuna.

Ruže-vibratore proizvodi nekoliko proizvođača seksualnih pomagala premda postoji i 'original', Rose Toy Official. Moguće ih je kupiti i preko Amazona gdje su jedan od bestsellera, dolaze i u nekoliko boja, no ružičasta je najpopularnija. Sastoji se od 'latica' i rupe u sredini, na vrhu 'ruže', koja je zaslužna za stimulaciju klitorisa. Vibrator je relativno mali, i napravljen od medicinskog silikona, a ima čak sedam modova 'rada', tri koji pružaju kontinuiranu klitoralnu stimulaciju na različitim razinama, i četiri koji u različitim brzinama i ritmovima uzastopno počinju i prestaju sa stimulacijom. Postoji i varijacija s 'peteljkom' u obliku dilta.

Prema svim recenzijama na specijaliziranim portalima i svjedočenjima po društvenim mrežama, stvar je uistinu moćna, praktički trenutačno izaziva kontrakcije vaginalnih mišića koje daju osjećaj serije 'mini orgazama', do postizanja 'prave stvari'. Često i više puta zaredom. Jedna je autorica odlučila testirati onu tvrdnju o trideset sekundi, i premda eksperiment nije trajao doista toliko, vibrator je posao odradio u nepunu minutu. A onda još jednom nakon minute i pol. Pa još jednom nakon minute. Većina konkurencije se s takvim ritmom ne može nositi. Ili, riječima te recenzentice, 'ako tražite pomoć dok radite od kuće, nešto što je toliko brzo da nitko neće primijetiti da ste se makli od računala, Rose Toy mora biti vaš izbor. A i dobro izgleda'. I da: jeftin je.

Tajna vibratora koji doslovno jamči postizanje vrhunca je u nježnim mlazovima zraka koji izazivaju senzaciju nalik sisanju kod oralnog seksa. Kažu da je odlična igračka za početnice, ili kao dobra alternativa za žene koje nisu naviknute na mnogo izravne klitoralne stimulacije. Umjesto toga, stvara indirektnu stimulaciju pulsiranjem zraka. Premda može zvučati privlačno krenuti odmah s najjačim podražajem i brzinom, preporuka je da se krene od 'prve brzine', i onda se isprobaju sve opcije dok ne nađete željenu. Osim toga, ne treba se igrati s prejakim mehaničkim sisanjem klitoralnog područja, jer može doći do oštećenja, odnosno oteklina, porezotina, pa i hematoma vulve. Svačije tkivo je drukčije i neki su osjetljiviji od drugih, pa zato radije slušajte svoje tijelo nego preporuke drugih koji su 'ružu' isprobali.
Ovaj vibrator lako se koristi, ili se drži u ruci, ili na pravom mjestu stoji stisnut među bedrima. Dobro je koristiti lubrikant, kako bi sve skupa bilo ugodnije i donijelo još više užitka. Naravno, nije nužno 'igrati' se sama, ruža može biti i dio ljubavne igre u paru. Pritom, iskustva kažu da - premda je dizajniran za klitoris - vibrator može biti korišten i na drugim dijelovima tijela, recimo za draškanje bradavica na grudima.

Sudeći po svim opisima, presuda za Rose Toy je jednostavna: ako uživate u intenzivnijoj stimulaciji, onda je ovo pravi izbor za vas. No, ako vam treba nešto 'mekši' i suptilniji podražaj, snaga ruže bi vas mogla malo zateći. Dakle, sve je stvar korisnice i njezinih navika.