skup na jelačić placu

Bandić: Sposobnost će pobijediti podobne

  • V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 23.05.2019 23:23
  • Objavljeno 23.05.2019 u 23:21
Bionic
Reading

Kandidati liste Stranke rada i solidarnosti za izbore za Europski parlament u četvrtak su pozvali građane da glasuju za kandidate koji će raditi na ostvarivanju bolje zajedničke budućnosti te poručili kako stručni i obrazovani u parlamentu mogu učiniti puno više za Hrvatsku.

'Sposobnost će pobijediti podobne, a kompetencija i struka stranačke uhljebe. Ovi ljudi su sa svojim karijerama i referencama ovom gradu i ovoj zemlji zalog hrvatskog znanja, rada, solidarnosti i zajedništva. Mi u Zagrebu živimo europske vrijednosti, a to ćemo sutra zahvaljujući ovim ljudima ovdje živjeti u cijeloj Hrvatskoj i Europi', poručio je u četvrtak u Zagrebu na predizbornom predstavljanju kandidata za izbore za Europski parlament predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

'Hrvatski interesi bit će iznad uskih stranačkih interesa', poručio je Bandić te kazao kako stranačkim uhljebima više nije mjesto u politici.

Kandidati za izbore za Europski parlament Stranke rada i solidarnosti u četvrtak su se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu predstavili građanima te pozvali na što brojniji izlazak na izbore za Europski parlament.

'Ono što mi svi možemo sada u nedjelju jest da izaberemo najbolje', poručila je nositeljica liste Stranke rada i solidarnosti Martina Bienenfeld te dodala kako kandidati ove liste 'sigurno mogu u sljedećih pet godina i u Bruxellesu i Strasbourgu napraviti za nas puno više'.

Posebno istaknuli svoju stručnosti u pojedinim znanstvenim područjima kao ključ uspjeha u djelovanju za ostvarivanje hrvatskih interesa i bolje budućnosti.

'Želite li u Europu poslati znanje i srce za Hrvatsku vaša je prilika ovdje', poručila je Gordana Rusak

'Hrvatska je iscprljena iz ovih politika koje su do sada bile na nacionalnim razinama', rekao je osmi na listi, Hrvoje Burić te pozvao glasače da daju priliku novim i stručnim snaga.