iskorak na zapad

Zvijezda se progurala na police najvećeg svjetskog trgovačkog lanca

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 11.10.2018 12:21
  • Objavljeno 11.10.2018 u 12:21
Zvijezda iskoračila u Ameriku i 'okupirala' police Walmarta

Zvijezda iskoračila u Ameriku i 'okupirala' police Walmarta

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zvijezda

Zvijezdini majoneza, margarin, ulje i ocat od rujna su dostupni kupcima u SAD-u u Walmartu, najvećem svjetskom trgovačkom lancu

Zvijezdini proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog Walmarta. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara, priopćili su iz Zvijezde.

Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima Zvijezda delikates majoneza.

'Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police', istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Zvijezda suncokretovo ulje

Zvijezda suncokretovo ulje

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zvijezda

Uz Zvijezdinu delikates majonezu, potrošači su odlično prihvatili, poručuju iz ove hrvatske tvornice, i Zvijezdin margarin te namaz Margo koji se, za razliku od američkih margarina, u Zvijezdi proizvode bez hidrogeniranih masti (bez transmasti).

Zvijezda je trenutno prisutna na 23 različita tržišta i bilježi rast izvoza za 20 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ovaj rast inozemne prodaje u skladu je s pojačanom izvoznom orijentacijom kompanije čiji su poslovni planovi, kao i do sada, usmjereni na jačanje konkurentnosti na domaćem te širenju poslovnih aktivnosti na izvoznim tržištima, tumače u Zvijezdi. U narednom razdoblju tvrtka će nastaviti s poslovnom strategijom fokusiranom na rast inozemne prodaje i iskoracima na nova izvozna tržišta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!