U ZAGREBU 13. PROSINCA

Želite se voziti kao ministar? Dođite na licitaciju rabljenih auta!

08.12.2014 u 11:05

Bionic
Reading

Sredinom prosinca svim zainteresiranim kupcima putem javne licitacije bit će ponuđeno preko tri stotine vozila svih marki i brendova rabljenih vozila u organizaciji TRCZ-a

Licitacija će biti održana u subotu, 13. prosinca s početkom u devet sati u prostoru Kulturnog centra Pešćenica u Zagrebu. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđen i dio vozila koja pripadaju državnim institucijama te će tako zainteresirani moći vrlo povoljno do vozila koja su do nedavno bila korištena u MUP-u, HAC-u i pojedinim ministarstvima.

Organizator licitacije TRCZ vodeća je tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u licitaciji, moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, a najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa je 200 kuna.

Sva vozila iz ponude mogu se unaprijed pogledati na lokacijama u Donjoj Zelini, Donjozelinska bb od 11. do 12. prosinca, od 10 do 14 sati, priopćeno je iz TRZC-a.