SEZONSKI ZOMBI

Želite plašiti ljude, a da vas netko za to plaća? Ovo je posao za vas

25.01.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Pronalazak posla u današnje vrijeme gotovo pa je nemoguća misija, no iskopali smo jedan za koji gotovo sigurno konkurirate, a i zvuči izuzetno zabavno

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pojavio se izuzetno zabavan oglas koji je nasmijao mnoge korisnike interneta. Naime, predstavnici Fun Parka Mirnovec pored Biograda na Moru, objavili su prije koji dan oglas u kojem su tražili ‘STRAŠITELJA U KUĆI STRAHA M/Ž’.

AKO STE PROPUSTILI:

> Razgovarali smo s Franjom Koletićem, vlasnikom Fun Parka Mirnovec <

Iako je objava izazvala salve smijeha korisnika interneta predstavnici parka odlučili su ga korigirati u ‘DJELATNIKA ZA RAD U ZABAVNOM PARKU (M/Ž)’, no ekipa Antene Zadar uhvatila je skrinšot ranije objave.

Oglas za posao u Zadarskoj županiji objavljen je na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u rubrici Stručnjaci iz društvenog, humanističkog i umjetničkog područja. Riječ je o sezonskom poslu, u razdoblju od 15. travnja 2019. do 31. listopada 2019. godine, a u opisu Fun Park Mirnovec navodi da se radi o radu u Kući straha, nošenju kostima, animaciji gostiju uz pričanje prigodne priče, plašenju ljudi, brizi o lutkama, prostoru i muzici unutar Kuće.

  • +36
Fun Park Mirnovec Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Što se pak razine obrazovanja tiče dovoljno je imati završenu trogodišnju srednju školu.

Oglas možete pogledati na ovom linku.

Autor: Youtube