poznata imena

Započinje izgradnja Supernove Jastrebarsko, evo koji će dućani biti u njemu

29.02.2024 u 09:56

Bionic
Reading

​​​​​​​ Supernova Grupa najavila je početak izgradnje svog 17. trgovačkog centra u Hrvatskoj, Supernova Jastrebarsko. Novi trgovački centar, točnije retail park, nalazit će se u jugozapadnom dijelu grada Jastrebarskog, na raskrižju ulica Većeslava Holjevca i Nikole Tesle, s lakim pristupom centru grada i autocesti

Planirano otvorenje trgovačkog centra Supernova Jastrebarsko očekuje se tijekom jeseni 2024. godine. Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara i sadržavat će renomirane brendove - Eurospin, JYSK, Sinsay, Bipa, Deichmann i dr., a u sklopu centra nalazit će se i café bar. Retail park je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe lokalne zajednice pružajući raznoliku ponudu trgovina i ugostiteljskih sadržaja.

"Izgradnja Supernove Jastrebarsko predstavlja nastavak naše predanosti ulaganju diljem Hrvatske. Najnoviji trgovački centar u Jastrebarskom nedvojbeno će potaknuti gospodarski razvoj Jastrebarskog i okolice, pružajući lokalnom stanovništvu novo iskustvo kupnje i široku lepezu mogućnosti za sve potrošače", rekao je Markus Pinggera, direktor Supernova Grupe.

Supernova grupa je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Grupa u Hrvatskoj upravlja trgovačkim centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Cvjetni, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega, Križevci te zagrebačkim trgovačkim centrima Centar Kaptol i Branimir mingle mall. Osim Hrvatske, Supernova Grupa prisutna je i na tržištima Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske.