KAKO NAĆI BOLJI POSAO?

Započeo projekt Business Makeover

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.03.2011 18:10
  • Objavljeno 21.03.2011 u 16:39
Business Makeover

Business Makeover

Izvor: Promo fotografije / Autor: Posao.hr

Finalistice projekta Business Makeover, Andrijana Krivdić Radočaj i Andreja Oštarčević, započele su sa svojim aktivnostima osposobljavanja za pronalazak boljeg posla i napredovanja u karijeri. Projekt je pokrenuo portal Posao.hr u prosincu 2010. u suradnji s portalom edukacija.hr i tvrtkom DEKRA zapošljavanje, a kandidatima osigurava besplatne stručne savjete. Poslovno savjetovanje uključuje edukativne seminare, poslovna usavršavanja te unapređenje vlastitog imidža s ciljem podizanja svoje konkurentnosti na tržištu rada

Projekt je prilagođen željama i poslovnim afinitetima djevojaka za koje su osmišljeni ciljani edukativni tečajevi, kao i fizički makeover u frizerskom i kozmetičkom salonu. Projekt je započeo savjetovanjem u tvrtki DEKRA gdje su djevojke naučile kako treba napisati životopis te kako se kvalitetno predstaviti u zamolbi za posao. Andreja je zainteresirana za posao turističkog vodiča, dok Andrijana karijeru želi nastaviti kao web dizajner.

Andreja je sudjelovala u programu poslovne škole Filaks - na radionicama javnog nastupa i komunikacijskih vještina gdje je naučila kako se suočiti s izazovima u komunikaciji i s teškim sugovornicima. Ujedno je započela i s predavanjima za certificirani tečaj za turističkog vodiča iz ponude cjeloživotnog obrazovanja Zagrebačke škole za menadžment – VERN. Andrijana je upisala verificirani program za web dizajnera u školi Infokatedra, koji će pohađati do kraja svibnja, a nakon završetka istog - započet će s radionicama o komunikacijskim vještinama.

Novi partner na projektu, tvrtka Cognita osigurala je e-learning seminare svim kandidatima koji su ušli u uži krug i koji su prošli selekcijske razgovore. Kandidati su mogli sami izabrati tečaj po vlastitom izboru, pri čemu je zabilježen najveći interes za tečajem Excela.

Pozitivni rezultati poslovnog modela iz Hrvatske nisu ostavili ravnodušnim ni kolege iz regije – portal za zapošljavanje Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.Tvrtka je odlučila projekt provesti i na vlastitom tržištu, što je dokaz kvalitetno osmišljenih i usmjerenih aktivnosti projekta Business Makeover koje su primjenjive u različitim sredinama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi