FARMACEUTSKI DIV

Zagreb postaje Tevin financijski centar za Europu

  • Autor: N.S.
  • Zadnja izmjena 19.01.2017 00:41
  • Objavljeno 12.12.2016 u 11:16
Kune

Kune

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tevin Centar financijskih aktivnosti Zagreb (Finance Shared Services Center Zagreb – 'SSC') nastavlja sa širenjem poslovanja i pružanjem financijske podrške još većem broju zemalja u Europi

Tevin Centar financijskih aktivnosti Zagreb započeo je sa svojim radom 2014. godine i do sada je uspješno podržavao transakcijske financije niza europskih zemalja, kao što su Njemačka, Švicarska, Mađarska, Poljska, Slovenija te Češka.

Teva, u čijem je vlasništvu Pliva, odlučila je konsolidirati sve aktivnosti financijskih operacija u Europi u jedinstveni centar u Zagrebu, što znači da će svojim poslovanjem obuhvatiti i druge zemlje kao što su Španjolska, Italija, Velika Britanija, Francuska te Nizozemska.

'U proteklim mjesecima postignuti su planirani ciljevi te se pokazalo da ovaj Centar pruža visokokvalitetnu potporu i profesionalno vođenje međunarodnih projekata, što je ključno za financijske operacije, potvrđujući tako početnu viziju o postizanju vrhunskih rezultata', komentirao je Dheeraj Nagpal, Viši direktor za financijske operacije, te dodao da 'za dovršetak procesa proširenja poslovanja bit će potrebno otprilike šest mjeseci'.

'Drago mi je da je Teva ponovno prepoznala Hrvatsku kao zemlju s motiviranim i stručnim zaposlenicima i da su dosadašnja iskustva pozitivna. U Centru financijskih aktivnosti u sljedećem će se razdoblju zaposliti novi stručnjaci koji će iz Hrvatske pružati podršku Tevinom financijskom poslovanju diljem Europe, što je osim velike odgovornosti svakako i izvrsna prilika za stjecanje iskustva u međunarodnim timovima', istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Plive.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!