moj posao

Vrijeme je za (bolji) posao!

17.03.2022 u 15:48

Bionic
Reading

Portal Moj posao donosi tjedni pregled novih radnih mjesta

ECOS ADRIA, centralni Samsung servisni centar za područje RH, za uređaje bijele tehnike i audio - video uređaja, zapošljava na radnom mjestu Servisni tehničar/serviser bijele tehnike (m/ž). Opis posla uključuje dijagnostiku, popravak i održavanje uređaja te servisnu podršku. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a tvrtka ti nudi neradne subote, službeni automobil te stimulativna primanja prema ostvarenim rezultatima. Javi im se do 26. ožujka.

Posjeduješ 5 godina radnog iskustva na poslovima autolimara? Komunikativna si osoba i voliš raditi u timu? Krasi te visoka razina odgovornosti i stručnosti u obavljanju zadataka? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat/kinja za radno mjesto Autolimar (m/ž) u tvrtki Auto Remetinec. Nude ti slobodne vikende, raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja uz motivirajuća iznadprosječna primanja i sustav nagrađivanja sukladno poslovnim rezultatima. Na oglas se možeš prijaviti do 15. travnja.

Koncept savjetovanje zapošljava Inženjera arhitekture (m/ž). Na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen/a za provjeru prostornih planova i urbanističkih uvjeta, izradu idejnih, glavnih i izvedbenih projekata te izradu projektantskog troškovnika. Potrebno je imati najmanje 5 godina radnog iskustva na relevantnim poslovima, kao i iskustvo u kreiranju idejnih rješenja u 3D prikazu i animaciji, a rok za prijavu na oglas ističe 26. ožujka.

Enea je švedska tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda i razvoju softverskih temelja za povezanije društvo. Tvrtka je u potrazi za osoboma koje će im se pridružiti na poziciji: Software Developer (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, dodatne zdravstvene pogodnosti, teambuilding aktivnosti, božićnicu i regres. Javi im se do 4. travnja.

Stara potkova, restoran hrvatske tradicionalne kuhinje, traži Pomoćnog kuhara (m/ž) koji se dobro snalazi u hladnoj kuhinji i pripremi. Opis posla, između ostalog, uključuje pranje suđa, preuzimanje robe, pripremu povrća, pomaganje u održavanju čistoće u kuhinji te pomaganje u izdavanju hrane. Radi se u dvije smjene, a na oglas se možeš prijaviti do 25. ožujka.