odabrala javnost

Valamar šesti put zaredom proglašen 'Dionicom godine'

  • Autor: N.S.
  • Zadnja izmjena 12.12.2017 15:46
  • Objavljeno 12.12.2017 u 15:45
Filip Močibob, Ivana Gažić, Marko Čižmek

Filip Močibob, Ivana Gažić, Marko Čižmek

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: ZSE

U izboru Zagrebačke burze Valamar Riviera šesti je put zaredom proglašena Dionicom godine prema izboru javnosti.

Nagradu je u ime Valamar Riviere preuzeo Marko Čižmek, član Uprave te pritom izjavio: 'Nakon što su sudionici na tržištu kapitala prepoznali naše odnose s investitorima kao najbolje u Hrvatskoj, a ulagači potencijal naše dionice što je rezultiralo najvećim prometom na Zagrebačkoj burzi, kruna našeg predanog rada zasigurno je nagrada za Dionicu godine – već šesti put zaredom. Zato s ponosom mogu reći da je dionica Valamar Riviere vodeća na hrvatskom tržištu kapitala. Hvala vam na tome. Ovu nam je godinu obilježio investicijski ciklus od 906 milijuna kuna, dok u posljednje tri godine kompanija ostvaruje povrat za dioničare veći od 30 posto godišnje. Naš plan je da i dalje nastavimo intenzivno raditi na stvaranju dodane vrijednost za sve naše dionike'. 

Uz nagradu za Dionicu godine koju izabire javnost glasanjem putem online ankete, Valamaru je pripala i nagrada za Dionicu s najvećim prometom.

Tu nagradu preuzeo je Filip Močibob, voditelj odjela financija i odnosa s investitorima u Valamar Rivieri te tom prigodom istaknuo: 'Od uvrštenja na službeno tržište Zagrebačke burze, u posljednje tri godine udvostručen je promet dionicom Valamar Riviere te mi je danas čast istaknuti da je upravo Valamar Riviera najtrgovanija dionica na hrvatskom tržištu kapitala. Osim zahvale Zagrebačkoj burzi na iznimnom poticanju transparentnosti i unapređenja hrvatskog tržišta vrijednosnih papira, osobito bih se zahvalio svim ulagačima koji su prepoznali zajedničke napore svih Valamarovih zaposlenika u stvaranju vodeće turističke dionice na ovom dijelu Mediterana'.

  • +5
  • +2

Valamar Riviera otvorila dva nova ljetovališta u Rapcu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valamar Riviera

Nagrada Zagrebačke burze dodjeljuje se s ciljem podržavanja najboljih te jačanja prepoznatljivosti tržišta kapitala i njegovih aktivnih sudionika među financijskom i općom javnosti.

'Izuzetno smo sretni što su Nagrade Zagrebačke burze u ovih šest godina postale lijepa tradicija koju društva uvrštena na Zagrebačku burzu rado ističu kao vrijedno priznanje, a prepoznate su i od strane investicijske javnosti. Turistički sektor doista je u proteklih nekoliko godina pokretač hrvatskog gospodarstva, o čemu svjedoče i ove nagrade, ali i činjenica da je od svih indeksa Zagrebačke burze upravo CROBEXturist ostvario odličan rast tijekom ove godine, veći od +13%', zaključila je Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.

  • +9
  • +6

Valamar Isabella Island Resort 4*

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Valamar.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!