mojposao

Usprkos korona krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju!

16.04.2020 u 16:54

Bionic
Reading

MojPosao vam predstavlja atraktivne poslovne prilike

Institut IGH je vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu, koja danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim stručnjaka, zapošljavaju na poziciji: Geodet (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s minimalno 2 godine radnog iskustva i položenim stručnim ispitom, koji odlično barataju geodetskih instrumentima i imaju razvijene komunikacijske vještine. Javi im se do 29. travnja.

Eurokamen, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji tehničko-građevnog kamena, u potrazi je za većim brojem radnika. Ako imaš pozitivan i profesionalan stav, spreman si na stjecanje novih znanja i želiš raditi u dinamičnoj i poticajnoj sredini, prouči njihovu ponudu otvorenih radnih mjesta i pronađi nešto za sebe! Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu ističe 15. svibnja.

Kostwein grupa, vodeći proizvođač strojeva i dijelova za strojeve, je u potrazi za usredotočenim i fleksibilnim Voditeljem zavarivanja (m/ž), koji će svojim talentom i predanim radom doprinijeti ostvarenju tvrtkinih ciljeva. Opis posla, između ostalog, uključuje analiziranje i optimizaciju proizvodnih procesa, upravljanje cijelim proizvodnim procesom te rukovođenje i školovanje radnika. Oglas ostaje aktivan do 12. svibnja.

Deegloo je agencija za razvoj softvera te web i mobilnih rješenja za kreiranje praksi koje rezultiraju dugoročnim, zdravim i održivim proizvodima. Kompanija većinom zapošljava mlade, talentirane ljude, a svoj tim sada žele osnažiti pojačanjem na poziciji: UX/UI and Digital Designer (m/ž). Pridruži im se i postani dijelom tvrtke koja potiče osobni i profesionalni rast, njeguje razmjenu znanja i radnicima omogućuje fleksibilne uvjete rada. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 28. travnja.

ZANE, specijalizirano trgovačko društvo za poslovanje s nekretninama, zapošljava Mlađeg specijalista za procjene (m/ž). Novom kolegi nude radno okruženje koje potiče cjeloživotno učenje i razvoj, ravnotežu između privatnog i profesionalnog dijela života, prigodne novčane nagrade te široku ponudu rekreacijskih aktivnosti. Prijave na oglas primaju do 22. travnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.