TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i kakvi su uvjeti

22.09.2023 u 13:50

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Tvrtka Victa d.o.o. osnovana je 1994. godine kad je otvoren i prvi maloprodajni objekt. Zapošljava 172 djelatnika, a u svom sastavu ima 14 prodavaonica. Zbog širenja poslovanja i otvaranja novih prodajnih mjesta u potrazi su za Prodavač (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno SSS, komunikativnost, urednost i predanost poslu, dok je prethodno radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 25. rujna.

Tommy d.o.o. jedan je od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 216 visoko standardiziranih prodavaonica te 4.300 radnika zapošljava Psihologa - stručnog suradnika u ljudskim resursima (m/ž) i HR poslovnog partnera (m/ž). Svojim budućim kolegama nude rad u dinamičnom, ugodnom i izazovnom okruženju, mogućnost edukacije, usavršavanja te profesionalnog razvoja te mogućnost stalnog zaposlenja. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima, svoju prijavu pošalji do 8. listopada.

Medora hoteli i ljetovališta u potrazi su za Kućnim majstorom (m/ž) koji će obavlja popravke, izmjene i dogradnje unutar i izvan hotela i objekata u društvu, vodi brigu o tome da je osiguran besprijekoran rad svih tehničkih uređaja, ali i obavljati sve druge poslove koji nisu neposredno u opisu radnog mjesta, sukladno nalogu nadređenih rukovoditelja. Oglas za posao aktivan je do 5. listopada.

Zbog sve veće raznolikosti projekata i povećanja obujma posla, S+B Systemtechnik d.o.o. u potrazi je za Djelatnikom za rad na prijemu (m/ž). Od kandidata traže minimalno srednju stručnu spremu, izvrsno poznavanje njemačkog jezika, poznavanje programskog paketa MS Office te visoku razinu profesionalnosti. Oglas je aktivan do 29. rujna. Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!