ODLIČNA PONUDA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, pročitajte što se nudi

12.01.2023 u 18:02

Bionic
Reading

Spremni za karijerni zaokret? I ovog tjedna MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

GTV Croatia, dio međunarodne grupacije GTV, traži djelatnika za radno mjesto: Junior Export Sales Specialist (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati prethodno radno iskustvo u prodaji/službi za korisnike, dobro poznavati rad na računalu I imati izvrsne komunikacijske vještine. Zauzvrat ti nude mnoštvo prilika za rad na izazovnim projektima, profesionalni rast i razvoj, atraktivna primanja i sveobuhvatno uvođenje u posao. Javi im se do 31. siječnja.

Ako si u potrazi za poslom u dinamičnom i inspirativnom radnom okruženju, imaš životna i profesionalna zanimanja za modu i sport, motivaciju za rad u dinamičnom i posvećenom timu, postoji rješenje! Triple Jump Group, distributer svjetski poznatih brandova iz područja sporta, mode i kozmetike kao što su Converse, Arena, Saucony, Eastpak i The Body Shop, zapošljava Koordinatora maloprodaje (m/ž). Prijave primaju do 21. siječnja.

Tvrtka British American Tobacco & TDR uistinu vjeruje kako su za postizanje sjajnih rezultata zaslužni njihovi strastveni, znatiželjni i posvećeni zaposlenici. Ako se ne bojiš izazova, pridruži im se na radnom mjestu Koordinator logistike (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s iskustvom u rukovanju trošarinskih proizvoda te rad kroz carinska i ostala regulirana skladišta. Prijavi se na oglas do 31. siječnja i postani dijelom njihovog tima.

Kralj je odlučio otvoriti još radnih mjesta u svom Kraljevstvu… Kraljevi Restorani, nositelj franšize za Burger King Europe GmbH, zapošljava Radnike u restoranu (m/ž) na više lokacija. Nude ti siguran posao i stimulativna primanja, smjenski rad, dodatno plaćen rad noću, 2 slobodna dana u tjednu, rad u mladom i dinamičnom timu, edukaciju i intenzivan trening te mogućnost napredovanja. Svoj životopis im pošalji do 21. siječnja i postani dio kraljevog tima.

C&A moda trgovina traži Prodajnog savjetnika (m/ž) na više lokacija. Ako si osoba koja je otvorena prema promjenama i inovacijama, želiš nastaviti učiti o modi, maloprodaji i prodaji, a uz to si timski igrač – ovo je posao za tebe. Nude ti konkurentnu plaću, mogućnost pohađanja treninga npr. o službi za korisnike, stajlingu ili trapericama, popuste za zaposlenike i slično. Svoj životopis im možeš poslati do 19. siječnja.