PONUDA POSLOVA

Traže se programeri, inženjeri, konobari, kuhari…

10.04.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Portal MojPosao donosi tjedni pregled aktivnih natječaja

Buckell Software d.o.o. visoko je inovativna tvrtka specijalizirana za razvoj poslovnog softvera. Tvrtka posluje već sedam godina i razvila je široku mrežu klijenata. Njihovi projekti su izazovni, što i ovu tvrtku čini dinamičnom poslovnom sredinom. Želite li postati dio njihovog zagrebačkog tima, prijavite se na neki od sljedećih natječaja: Software Programmer - UX Designer (m/f), Software Tester - Automated testing of Cloud Software stacks (m/f), Software Programmer - Web Services Engineer (m/f), Software Programmer - Client-side Technologies (m/f) i Linux System Administrator (m/f)

Bouygues Bâtiment International (BBI) kompanija je koja kroz svoje podružnice djeluje na svim kontinentima, a trenutno radi na jednoj od najvećih hrvatskih investicija – gradnji Zračne luke Zagreb. Tvrtka posluje već više od 40 godina, a poznata je po tehničkim i komercijalnim inovacijama te upravljanju kompleksnim projektima. Trenutno je u potrazi za tri kandidata za rad u Velikoj Gorici na sljedećim pozicijama: Scheduling Officer (m/f), Quality Control Engineer for Mechanical and Electrical Works (m/f) i Quality Control Engineer for Finishing Civil Works (m/f)

Na temeljima jednog od brojnih brodogradilišta drvenih brodova nastao je Brodotrogir d.d. Smješten je na otoku Čiovu, u zaljevu Saldun, pored zidina UNESCO-vog grada Trogira. Brodotrogir d.d. objavljuje natječaj za poslove i radne zadatke u Sektoru brodogradilišta te Uredu direktora Sektora brodogradilišta, a za radno mjesto: voditelj objekta - koordinator zaštite na radu (m/ž).

Vinarija Kozlović jedna je od najpoznatijih hrvatskih vinarija s tradicijom duljom od stoljeća. Izvozi vina u dvanaest zemalja Europe i Amerike, a vinski podrum obitelji Kozlović kultno je mjesto hrvatskog vinarstva i jedan od najvećih vinskih laboratorija u zemlji. Vinarija trenutno ima otvoren natječaj za radno mjesto promotor vina i organizator degustacija (m/ž).

Turističko naselje Pine Beach Pakoštane jedinstveno je all inclusive naselje na Jadranu. Slavni belgijski pustolov i prvak vaterpola Gerard Blitz odabrao je 1960. upravo ovo mjesto na istočnoj obali Jadrana da podigne prvo turističko naselje u sklopu svjetski poznatog lanca Club Mediterranee. Nakon 45 godina suradnje pod imenom Club Pakoštane, ime je promijenjeno u Pine Beach Pakoštane te od 2006. posluje samostalno. Za rad u turističkom naselju trenutno su raspisani sljedeći natječaji: konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), sobarica/čistačica (m/ž), animator/sportski animator (m/ž), referent nabave (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i slastičar (m/ž).

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća