NOVI POSLOVI

Traže se barmeni, konobari, kuhari...

27.02.2015 u 10:46

Bionic
Reading

Ovoga tjedna putem portala MojPosao zapošljavaju i Udruga prijatelji životinja, LIND-GRAD te Mass.

Crvena Luka Hotel & Resort dalmatinski je dragulj skriven u prekrasnoj pješčanoj uvali okruženoj stoljetnom borovom šumom. Resort se sastoji od hotelskog kompleksa te prostranih i luksuznih apartmana i vila koji su smješteni na samoj obali te pružaju jedinstveni doživljaj prirodnih ljepota. Kako bi zadovoljio visoke standarde koji će odgovarati zahtjevima međunarodnih gostiju, hotel je u potrazi za najboljim zaposlenicima koje odlikuju izvanredna predanost, dinamičnost, fleksibilnost, izdržljivost i timski rad. Natječaji su otvoreni za radna mjesta: Barmen - Cocktail majstor (m/ž); Konobar u a la carte restoranu (m/ž); Konobar/Pomoćni konobar (m/ž) te Kuhar/Pomoćni kuhar (m/ž).

Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001. godine s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva, odnosno veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila. Zaposlenici i volonteri udruge Prijatelji životinja svakodnevno rade na razvijanju svijesti o pravu na život i slobodu za svako živo biće te vode brojne projekte, kampanje, akcije i usluge za građane. Za rad na određeno vrijeme i stručno osposobljavanje udruga ima raspisana dva natječaja za pozicije Pomoćni radnik za napuštene životinje (m/ž) i Koordinator projekta (m/ž). Natječaji su otvoreni do 6. ožujka.

"LIND-GRAD" d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost upravljanje i održavanje stambenih i drugih objekata, uređenje i adaptacije, te rekonstrukcije stanova, poslovnih prostora i objekata u cjelini, kao i izgradnja stambenih objekata. Obzirom na proširenje obima poslovanja tvrtka je raspisala natječaj za radno mjesto Inženjer građevine (m/ž).

Mass je europska modna robna marka koja pruža raznolik izbor obuće za cijelu obitelj, za svaku prigodu i za sva godišnja doba. Zastupnik je robnih marki renomiranih svjetskih proizvođača, kao i svoje vlastite. Mass u svojoj ponudi uvažava najnovije modne trendove, a izbor svake godine dopunjava s novim, renomiranim robnim markama obuće i na taj način brine o zadovoljstvu lojalnih kupaca. Za rad u poslovnici u Trgovačkom centru Mall of Split tvrtka traži dvije osobe za radne pozicije Prodavač/Poslovođa (m/ž) te Prodavač-student (m/ž)

Restoran Bugenvila Cavtat najpopularniji je restoran u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na ljestvici Tripadvisora s preporukom u vodiću Lonely Planet i Petit Fute. Za rad u ekipi Lukasa Widomskog u restoranu Bugenvila u Cavtatu traži dvije inteligentne i liberalne osobe, koje vole gastronomiju i žele u tom poslu stvoriti karijeru, za rad na poziciji Chef de Partie/Linijski Kuhar (m/ž). Rad u Bugenvili je iznimno intenzivan i težak zbog visokih standarda kvalitete. U kuhinji se koriste najmodernije tehnologije u svijetu. Chef Widomski dolazi iz mjesta sous-chefa u Le Caprice u Londonu.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća.