prva dva mjeseca

Terme Tuhelj noćenjima uz bok Dubrovniku i Opatiji

  • Autor: T.O./Hina
  • Zadnja izmjena 16.03.2017 07:42
  • Objavljeno 16.03.2017 u 07:42
Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ziga Intihar

Terme Tuhelj u Hrvatskom zagorju s nešto više od 20,4 tisuće noćenja u prva dva mjeseca ove godine našle su se u top deset destinacija u Hrvatskoj u tom razdoblju, a nastavak dobrih trendova očekuju i u ostatku godine zahvaljujući odličnim najavama sa stranih tržišta i iz Hrvatske.

Napominjući kako kod njih sezona traje cijelu godinu, iz Termi Tuhelj ističu da su zadovoljni brojkama ostvarenim u prva dva mjeseca ove godine koje su ih svrstale 'uz bok' obalnim turističkim destinacijama poput Dubrovnika, Opatije, Rovinja, Umaga, Splita, Poreča, Zadra te Zagreba, koji je po ukupnom turističkom prometu na prvom mjestu.

"Od ukupnih 20,4 tisuće noćenja, najviše ili 12,1 tisuću ostvarili su domaći gosti, a najviše noćenja ostvareno je u hotelu i drugim smještajnim kapacitetima termi, pa smo i među prvih deset destinacija prema hotelskom turističkom prometu za prva dva mjeseca ove godine", iznose iz tih termi podatke iz eVisitora.

Za ovu godinu slijedom pojačanih aktivnosti na stranim tržištima, osim porasta dolazaka i noćenja domaćih turista očekuju i poraste sa stranih tržišta, a s obzirom na ulaganja u razvoj usluga i edukaciju zaposlenika osim wellness ponude stalno rade i na unapređenju kongresne ponude, čiji je rezultat i stalno povećanje broja kongresa i poslovnih gostiju.

"Znajući da su doživljaji i emocije među najvažnijim temama u turizmu, ove godine planiramo i investicije s naglaskom na bazene s ljekovitom termalnom vodom kako bi popularizirali prirodni wellness", poručuju iz tih terma.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!