POVRATAK OTPISANIH

Taxi Cammeo planira osvojiti cijelu Hrvatsku

Bionic
Reading

Nakon što je Taxi Cammeo grupa s više od 500 svojih zaposlenika u Zagrebu, Rijeci i Osijeku prebrodila predstečajne postupke priprema se za novi poslovni korak koji će zacijelo izazvati pozornost na cijelom taksi tržištu.

Posrijedi je poslovni plan prema kojem Cammeo u 2014. godini namjerava osvojiti praktički cijelu Hrvatsku, sve veće hrvatske gradove, od Varaždina i Karlovca do Splita i Šibenika, što Vladimir Minovski otvoreno najavljuje, piše Poslovni dnevnik.

'Cilj nam je iduće godine ući u svaki veći grad u zemlji', kaže. Za takav poslovni pothvat, ističe, ispunjeno je nekoliko važnih pretpostavki. Prva je da se poslovanje s financijske strane u postojećim Cammeovim tvrtkama stabiliziralo, a druga je da su razvili vlastiti taxi navigator sustav koji ima brojne karakteristike, od automatiziranog informiranja putnika o dolasku i čekanju vozila do toga da omogućuje lako snalaženje vozaču u prometu.

Riječki Cammeo sklopio je sa svojim vjerovnicima predstečajnu nagodbu na riječkom Trgovačkom sudu, dok se za zagrebački i osječki očekuju sudska ročišta. Umjesto borbe za nove dozvole Minovski najavljuje, cijelu seriju službenih ponuda postojećim taksi vozačima, potencijalnim franšizerima Cammea.

'Cilj nam je 2014. dobiti više od 200 franšizera. Svaki budući taksist koji se uključi u franšizu Cammea dobit će kompletnu podršku Cammeo grupe. Nudit ćemo svakom našem franšizeru najam vozila, koje će dobiti na korištenje uz jeftinije gorivo, a on će plaćati mjesečni najam i franšiznu naknadu', kaže Minovski.

Cijeli članak pročitajte ovdje