vrhunski stručnjaci i predavači

Sve tajne digitalnih trendova u bizinisu na Digital Takeoveru

02.03.2018 u 12:31

Bionic
Reading

I ove godine konferencija Digital Takeover powered by 24sata, Express, JoomBoos i Miss7 okupit će vrhunske stručnjake i predavače

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover održava se 13. ožujka u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U drugom izdanju Digital Takeover sudionicima donosi širu sliku digitalne transformacije, ali i naglašava važnost praćenja trendova u digitalu kako bi se izvuklo najbolje iz tog svijeta. Donosi i nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu, koje tek čeka 'eksplozija' digitala. Posjetitelji će iz prve ruke saznati kako se nositi sa svijetom neprestane inovacije: istraživanjem, analiziranjem i pružanjem konkretnih primjera i načina na koje je digitalna transformacija, disrupcija, inovacija i 'experience' ekonomija promijenila, a i dalje nastavlja mijenjati način na koji se posao odvija.

I ove godine konferencija će okupiti vrhunske domaće i svjetske predavače i stručnjake.

U Zagreb dolazi Stephen Attenborough koji vodi komercijalne aktivnosti za Virgin Galactic, kompaniju koja je dio grupacije Virgin Group u vlasništvu sir Richarda Bransona. Na Digital Takeoveru ispričat će nam izvanrednu priču kako je Virgin Galactic stvorio novo tržište za svemirska putovanja u digitalnom dobu. Govorit će o važnosti poduzimanja hrabrih poteza u biznisu kako bi se prihvatile promjene te o važnosti ulaganja u izgradnju digitalne kulture unutar kompanija.

Peter Corbett inspirativan je lider koji uspješno povezuje kreativnu i tehnološku zajednicu. Osnivač je digitalne agencije  iStrategyLabs, njegovi radovi osvajaju mnoge nagrade i priznanja, a među njima se nalazi čak 20 Lavova iz Cannesa. U svom predavanju dat će nam detaljno objašnjenje pristupa korisničkom iskustvu na društvenim mrežama s ciljem povećanja engagementa: od “hakiranja” fizičkih objekata odnosno prepreka do implementacije zadnjih novosti iz svijeta mobilnog poslovanja u stvarni svijet.

Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Reasearch, CEO u Broadsuite Media grupi, autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik. Radi s najvećim svjetskim tehnološkim brendovima koji istražuju digitalnu transformaciju i njezin utjecaj na poduzetništvo. Na Digital Takeoveru otkrit će nam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija. 

Svoje znanje podijelit će i dr. des. Natalia Wiechowski, višestruko nagrađivana stručnjakinja za marketing i osobno brendiranje za Bliski istok i Afriku. Na Digital Takeoveru govorit će o strategiji na društvenim mrežama i podijeliti uspješnu formulu za kreiranje sadržaja koji se ističe i privlači publiku. Predstavit će nam strahove, zablude i izazove s kojima se susreću njezini klijenti na društvenim mrežama te pokazati zašto dolazi do jaza i nesporazuma u komunikaciji između dviju generacija: baby boomersa i millennialsa.

Osigurajte svoje mjesto!

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su kotizacije po cijeni od 2.600 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće.

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.