Ljetna akcija za sva osobna vozila

Spremate se na godišnji odmor? Osigurajte svoje vozilo na vrijeme

09.07.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Dolaskom ljeta kreću i pripreme za godišnji odmor, a jedna od važnih stavki o kojoj je potrebno voditi računa je i briga za osobno vozilo

Kako bi se nesmetano mogli uputiti na more, važno je na vrijeme osigurati svoje vozilo, a idealna prilika za to je u LAQO osiguranju koji je pripremio nekoliko pogodnosti kojim možete uštedjeti svoj novac.

Ljetna akcija za sva osobna vozila

LAQO osiguranje pripremilo je za sve kupce ljetnu akciju koja traje do 19. srpnja kojom pri kupnji Obveznog osiguranja možete ostvariti popust od 100 kuna upisivanjem koda PAVLE100 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje. Sve to možete napraviti u potpunosti digitalno, putem web stranice, na jednostavan, brz i pametan način. Do svog auto osiguranja možete doći u svega nekoliko klikova, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute. Kako bi sve bilo maksimalno jednostavno, možete preuzeti LAQO mobilnu aplikaciju i imati sve police, informacije i važne dokumente nadohvat ruke.

Posebna pogodnost za električna vozila

Ako ste vlasnik električnog vozila, LAQO ima još sjajnih vijesti za vas. Svi vlasnici osobnih električnih automobila koji do 19. srpnja ugovore policu Obveznog osiguranja vozila upisivanjem koda PAVLE200 ostvarit će popust u iznosu od 200 kuna. Električna vozila sve su snažnije zastupljena u ukupnoj svjetskoj prodaji automobila, a takvi automobili sve su popularniji i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300. Ako ste i vi jedan od ponosnih vlasnika električnog vozila, ne propustite ovu super akciju koju je za vas pripremio LAQO.