potpisan ugovor

Sklopljena suradnja Kraša i Nelt Grupe na području distribucije

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 01.04.2021 12:32
  • Objavljeno 01.04.2021 u 12:32
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kraš

Kraš Grupa i Nelt Grupa, regionalni lideri u svojim područjima poslovanja, uspostavile su suradnju na području distribucije, pokazujući spremnost u odgovaranju na sve veće zahtjeve tržišta i potrošača. Suradnja osigurava značajan rast dostupnosti Kraševog asortimana na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije te predstavlja širenje Neltovog distribucijskog portfelja, ističe se u prioćenju

„Jako nam je drago da u ovu suradnju ulazimo u godini u kojoj obilježavamo 110 godina postojanja Kraš Grupe. Osluškivanje potreba potrošača, razvoj i proizvodnja jednih od generacijama omiljenih brendova vodilje su nam u poslovanju. Vjerujemo da ćemo kroz suradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

„Kraš je poznat po kvaliteti i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regiji, a ugovor doživljavamo kao prirodnu suradnju dvaju uspješnih sustava. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrijednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regije“, izjavio je Miloš Jelić, predsjednik Uprave Nelt Grupe.

Kraš Grupa najveća je konditorska industrija u jugoistočnoj Europi s pet tvornica i oko 2.400 zaposlenih.

Nelt Grupa je distributivno-logistički poslovni sustav koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija na 11 tržišta u Europi i Africi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!