OSIGURAJTE SI MJESTO

Saznajte sve o fiskalizaciji za paušalce i sezonce - besplatno!

16.05.2017 u 15:23

Bionic
Reading

Porezni stručnjaci upoznat će vas sa svim novostima i obvezama vezanim za fiskalizaciju. Broj sudionika je ograničen, pa se brzo prijavite

Tko je sve obveznik fiskalizacije i postoje li izuzeća? Koje promjene stupaju na snagu od 1. srpnja? Što se sve smatra plaćanjem gotovinom i kako uvesti novi sustav u poslovanje? Trebate jednostavno pojašnjenje što je sve potrebno da budete u skladu sa zakonom? 

Imat ćete priliku ta i druga pitanja uputiti stručnjacima, piše BizIT. Hrvatski Telekom i RRiF organiziraju predavanje i radionicu Sve za fiskalizaciju za paušalce i sezonce.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 18. svibnja, od 9:30 do 11 sati u HT-ovim prostorijama na adresi Park stara Trešnjevka 2 u Zagrebu. 

Održat će ga stručnjakinja RRiF-a, diplomirana ekonomistica i ovlaštena računovotkinja Jasna Vuk. Na jednostavan način približit će vam sve što je potrebno kako bi bili u skladu sa zakonom i pojasniti sve što kao paušalni porezni obveznik i sezonac trebate znati o novostima u fiskalizaciji.

Sve dodatne obavijesti potražite na info telefonu 0800 0005. Iako je predavanje besplatno, potrebno je prijaviti se s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Prijaviti se možete ovdje.