BRIGITTE STRELLER

Prvi put žena na čelu L'Oreala Adria

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 06.07.2011 14:21
  • Objavljeno 06.07.2011 u 14:12
Brigitte Streller

Brigitte Streller

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Brigitte Streller postala je nova generalna direktorica L'Oreala Adria te prva žena koja je došla na čelo L'Oreala Adria

Brigitte Streller čitavu je svoju profesionalnu karijeru dio Grupe L'Oreal, više od 22 godine. Austrijanka se prvo pridružila L'Orealu u Austriji, zatim se preselila u Pariz gdje je radila kao koordinatorica marketinških aktivnosti za diviziju proizvoda široke potrošnje, koja uključuje brandove L'Oreal Paris, Garnier i Maybelline NY.

Godine 1995. postala je direktorica marketinga divizije proizvoda široke potrošnje u Austriji te je 1999. godine karijeru nastavila kao generalna direktorica za istu diviziju. Od 2004. godine vrlo uspješno upravlja L'Orealom u Srbiji i Bugarskoj, a od 1. srpnja svom dosadašnjem poslovanju dodala je i izazovnu vodeću poziciju u L'Orealu Slovenija i L'Orealu Adria.

'L'Oreal Adria je uspješna kompanija, a L'Orealov tim je vrlo profesionalan i kreativan. Moja zadaća je osigurati da se kompanija pripremi za moderne izazove i voditi je dalje na njezinom putu uspjeha', rekla je Brigitte Streller. Streller je na poziciji generalne direktorice zamijenila dosadašnjeg generalnog direktora Julia Quirogu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi