MojPosao

Pronađi posao po svojoj mjeri! Evo što se trenutno nudi na tržištu rada

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 29.10.2020 10:26
  • Objavljeno 29.10.2020 u 10:26
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Za pojačanje svog tima u Zagrebu, trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Građevinski tehničar / Inženjer građevinarstva (m/ž), Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž), BIM Koordinator (m/ž) i Voditelj odjela konstruktera (m/ž). Nude fleksibilno radno vrijeme, atraktivna primanja te stalan posao. Javi im se do 14. studenog.

Arbona je jedna od vodećih digitalnih agencija u regiji s uredima u Varaždinu, Zagrebu, Rijeci i Beogradu. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, već neko vrijeme tragaju za HR Managerom (m/ž) koji će biti zadužen za strateško i operativno vođenje kompletnog procesa zapošljavanja, upravljati društvenim mrežama i web stranicama tvrtke te pripremati budžet za HR potrebe. Zauzvrat nude iznadprosječna primanja, fleksibilno radno vrijeme, kontinuirane edukacije, teambuilding aktivnosti i koješta drugo. Oglas ostaje aktivan do 6. studenog.

Tvrtka Mirakul, jedan od lidera na tržištu poslovne edukacije, zapošljava Specijalista za digitalni marketing i prodaju (m/ž) koji će postojećem timu pružiti podršku u nastojanju da nastup tvrtke na digitalnim platformama bude što uspješniji. Traže dinamičnu, marljivu i kreativnu osobu koja jednako voli poslovne edukacije kao i objavljivanje oglasa na društvenim mrežama. Osobu kojoj je svaki klijent važan i daje sve od sebe za svoj tim. Prepoznaješ se u tom opisu? Sjajno! Svoj životopis im pošalji do 5. studenog.

Stručan kadar praćen savjesnim odnosom prema radu i strankama tvrtki Frigel je osigurao stabilno poslovanje koje jamči kontinuitet rada u budućnosti. Naravno, uvijek može bolje stoga tvrtka traži ozbiljnog kandidata sa iskustvom u prodaji tehničke robe koji će unaprijediti prodaju poduzeća na području Zadra i okolice. Preciznije, traže Voditelja prodaje / Prodajnog komercijalista (m/ž). Njihova ponuda uključuje korištenje službenog automobila, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te plaću u rasponu 5.500 do 8.500 kuna. Rok za prijavu ističe 3. studenog.

AD ACTA PRIJEVODI na tržištu su prisutni već dugi niz godina kao pružatelji vrhunskih usluga ovjerenih i neovjerenih, pisanih i usmenih prijevoda. Zbog naglog povećanja opsega posla i prilagodbe potrebama tržišta, traže kolege Prevoditelje/sudske tumače (m/ž) za dugotrajnu suradnju. Nude poticajno radno okruženje, dinamičan posao, konkurentnu plaću, nagrade za ostvarene rezultate te profesionalna usavršavanja. Javi im se do 10. studenog.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!