ZAJEDNIČKI PROJEKT

Proizvodi Croatia osiguranja u poštanskim uredima

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 06.10.2009 15:00
  • Objavljeno 06.10.2009 u 14:20
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Predsjednici Uprava Croatia osiguranja i Hrvatske pošte, Hrvoje Vojković i Robert Jukić predstavili su projekt distribucije osiguravateljnih proizvoda i usluga CO-a u poslovnoj mreži Hrvatske pošte. Projekt se počeo provoditi u dijelu poslovnica Hrvatske pošte u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a bazira se na iskustvu država članica EU u kojima se suradnja između pošta i financijskih institucija pokazala vrlo uspješnom

'Zajednički projekt Croatia osiguranja i Hrvatske pošte primjer je uspješne suradnje dviju kompanija u državnom vlasništvu. Od suradnje će korist imati građani i obje tvrtke', rekao je predsjednik uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković. Ta će suradnja, dodao je Vojković, otvoriti vrata za mogući razvoj srednjoročnog i dugoročnog partnerstva. Naime, poslovna mreža pošte, pogotovo u ruralnim sredinama, predstavlja značajnu infrastrukturu za razvoj tržišta osiguranja.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić istaknuo je da će se ovim projektom bolje iskoristiti mreža poštanskih ureda te potaknuti rast profitabilnosti i prihoda od ostalih usluga.

U prvoj fazi projekta, police osiguranja bit će dostupne građanima u poslovnicama pošte, a kasnije i korporativnim klijentima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi