KOMPETITIVNO VODSTVO

Profesori s Bocconija educiraju hrvatske hotelijere

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.11.2011 11:41
  • Objavljeno 29.11.2011 u 10:07
upuhh

upuhh

Izvor: Promo fotografije / Autor: upuhh

Svjesna činjenice kako su ljudi ključni faktor uspjeha u turizmu i ugostiteljstvu, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske u suradnji s prestižnim talijanskim sveučilištem SDA Bocconi, organizira Edukacijski program za vodeće menadžere u hotelijerstvu i pratećim industrijama. Program je u potpunosti prilagođen potrebama menadžmenta u hotelijerstvu Republike Hrvatske, a prvi modul naziva 'Kompetitivno vodstvo i inovacije' održat će se 8, 9. i 10. prosinca u The Westin Zagreb Hotelu.

Trodnevne radionice i predavanja vodit će redovni profesori i stručnjaci za strategiju i razvojni menadžment Sveučilišta SDA Bocconi, Carmine Tripodi i Angela Amodio

Edukacija je organizirana uz podršku Ministarstva turizma, a Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske na taj način pomaže efikasnijem razvoju i usavršavanju ljudskih resursa u turizmu.

'Ovim modulom našim članicama nudimo inovativne edukacijske sadržaje osobito važne menadžerima na najvišoj razini upravljanja hotelskim tvrtkama', izjavio je Kristian Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Konačna svrha ovog, kao i drugih edukacijskih modula u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, je uvećati kompetentnost vodećih kadrova u hotelijerstvu Hrvatske. To je temelj konkurentnijeg nastupa na europskom i globalnom tržištu.

Radionce su podijeljene u četiri tematska modula, a polaznici će na kraju dobiti diplomu jednako vrijednu redovitim kratkim MBA programima koje sveučilište Bocconi vodi.
Uz uspješnu suradnju sa sveučilištem Bocconi, u pripremi je suradnja s još nekoliko prestižnih sveučilišta.

Za sudjelovanje u edukacijskom programu Sveučilišta SDA Bocconi potrebno je ispuniti prijavnicu na internetskoj stranici Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske www.upuhh.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi