KOMPETITIVNO VODSTVO

Profesori s Bocconija educiraju hrvatske hotelijere

29.11.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Svjesna činjenice kako su ljudi ključni faktor uspjeha u turizmu i ugostiteljstvu, Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske u suradnji s prestižnim talijanskim sveučilištem SDA Bocconi, organizira Edukacijski program za vodeće menadžere u hotelijerstvu i pratećim industrijama. Program je u potpunosti prilagođen potrebama menadžmenta u hotelijerstvu Republike Hrvatske, a prvi modul naziva 'Kompetitivno vodstvo i inovacije' održat će se 8, 9. i 10. prosinca u The Westin Zagreb Hotelu.

Trodnevne radionice i predavanja vodit će redovni profesori i stručnjaci za strategiju i razvojni menadžment Sveučilišta SDA Bocconi, Carmine Tripodi i Angela Amodio

Edukacija je organizirana uz podršku Ministarstva turizma, a Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske na taj način pomaže efikasnijem razvoju i usavršavanju ljudskih resursa u turizmu.

'Ovim modulom našim članicama nudimo inovativne edukacijske sadržaje osobito važne menadžerima na najvišoj razini upravljanja hotelskim tvrtkama', izjavio je Kristian Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Konačna svrha ovog, kao i drugih edukacijskih modula u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, je uvećati kompetentnost vodećih kadrova u hotelijerstvu Hrvatske. To je temelj konkurentnijeg nastupa na europskom i globalnom tržištu.

Radionce su podijeljene u četiri tematska modula, a polaznici će na kraju dobiti diplomu jednako vrijednu redovitim kratkim MBA programima koje sveučilište Bocconi vodi.
Uz uspješnu suradnju sa sveučilištem Bocconi, u pripremi je suradnja s još nekoliko prestižnih sveučilišta.

Za sudjelovanje u edukacijskom programu Sveučilišta SDA Bocconi potrebno je ispuniti prijavnicu na internetskoj stranici Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske www.upuhh.hr