STOCKONDEALS.COM

Pokrenuta pan-europska licitacija viška zaliha

10.12.2013 u 15:01

Bionic
Reading

StockonDeals.com prva je pan-europska platforma za trgovinu viškovima zaliha hrane i 'DIY' (do it yourself - uradi sam) proizvodima kroz elektroničko licitiranje. Od studenog 2013., profesionalni B2B dobavljači i kupci iz raznih europskih zemalja dobili su priliku da se 'sastanu' kako bi trgovali komercijalnim viškovima po atraktivnim cijenama. Sudjelovanje u licitiranju besplatno je za registrirane kompanije koje snose samo trošak transakcije, prenosi Poslovni.hr

StockonDeals jednostavan je i povoljan način za kupovinu i prodaju viška zaliha. Europski profesionalci koji se bave trgovinom u području hrane i 'DIY' sektora mogu profitirati na više načina od upotrebe ove platforme. Prodavači mogu reducirati troškove prodaje ili uništavanja viškova zaliha dok u isto vrijeme povećavaju naplatu, oslobađaju vezani kapital i na kraju - povećavaju dobit. Kupci dobivaju pristup nekim od najpovoljnijih dostupnih cijena, uz sigurne transakcije.

'I dok su danas mnoga poslovanja u nastajanju u Europi bazirana na novim tehnološkim idejama, tvrtku stockondeals.com pokreću potrebe tržišta, ali uz tehnološka rješenja kao važan alat. Na temelju opširnog iskustva osnivača ove platforme, razumijemo ključne probleme vezane uz trgovinu zalihama, olakšavajući njihov gladak, učinkovit i siguran tijek', kaže vlasnik stranice Birthe Udsen.

Registracija na StockonDeals.com i pristup platformi uvijek su besplatni za korisnike.

'Vjerujemo kako je Hrvatska u periodu razvoja nakon ulaska u EU. Zato vjerujemo da je StockonDeals posebno atraktivan za lokalno tržište, kao i za kupce u Hrvatskoj. Na početku - platforma će okupiti predstavnike iz područja hrane i 'DIY' industrije. Kao krajnji cilj želimo proširiti ponudu i na druge sektore tržišta', dodaje Birthe Udsen.

Više o toj temi možete pročitati ovdje