i njihovu djecu

Pogledajte kakvo iznenađenje za Božić čeka radnike Peveca

28.11.2018 u 13:53

Bionic
Reading

Uprava tvrtke Peveca danas je objavila odluku o povećanju iznosa božićnice za svoje zaposlenike na 1.500 kuna i dodatnih 400 kuna po djetetu do 15. godine.

“Dobri financijski rezultati, uz povećanje neoporezivog dijela za božićnice, regrese i nagrade odlukom Vlade Republike Hrvatske, omogućili su nam da ove godine napravimo još jedan pozitivan korak - isplatu božićnice za sve naše djelatnike u povećanom iznosu. To znači da s plaćom za studeni naši zaposlenici mogu očekivati i božićnicu u visini od 1.500 kuna, što je 500 kuna više nego do sada”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave tvrtke Peveca.

Ovo je nastavak ulaganja u zaposlenike Peveca kao što je bilo najavljeno na press konferenciji u listopadu gdje je objavljena vijest o povećanju minimalne plaće zaposlenika u 2019. godini za 1.000 kuna.

“Kao što smo već napomenuli, briga za zaposlenike nam je najviši prioritet i zajedno s njima želimo stvoriti ugodno iskustvo kupovine kroz raznoliku ponudu i kvalitetnu uslugu za sve kupce u Pevec prodajnim centrima dodao je g. ," dodao je Lovrinčević.