zgrade, zemljišta...

Podravka krenula u veliku rasprodaju nekretnina, na bubnju zemljišta i poslovni prostori od Koprivnice do Splita

21.09.2021 u 11:21

Bionic
Reading

Koprivnička Podravka, tvrtka koju vodi Martina Dalić, oglasila je prodaju čak 13 nekretnina u Koprivnici, ali i primorju

U Koprivnici se prodaju čak tri poslovne zgrade sa zemljištem, dva neizgrađena građevinska zemljišta i stan s tavanskim prostorom.

U Križevcima se prodaje poslovni prostor, a na Trsatu skladište. Na tržište ide i neizgrađeno građevinsko zemljište u Žminju te poslovna zgrada u Poreču.

U Rijeci se pak prodaju dvije poslovne zgrade s pripadajućim zemljištima i parkiralištima, koje su sad u vlasništvu Mirne, a čiji će se upisani tereti brisati u postupku kupoprodaje.

Ponude mogu dostaviti sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije. Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu dostaviti svoje ponude ako ispunjavaju zakonom predviđene uvjete za stjecanje prava vlasništva nad nekretninama u Republici Hrvatskoj, oglasila je Podravka.

  • +8
Martina Dalić u Podravci Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nikola Wolf/Podravski

Podnošenjem ponude smatra se da su ponuditelji fizičke osobe dali suglasnost za korištenje njihovih osobnih podataka u svrhu provođenja ovog postupka i kupoprodaje nekretnina.

Nekretnine se prodaju po načelu viđeno - kupljeno, što isključuje sve naknadne prigovore kupca. Porez na promet nekretnina, troškove uknjižbe prava vlasništva, kao i sve ostale troškove vezane za kupoprodaju i prijenos prava vlasništva snosi kupac. Rok za podnošenje ponuda 20. listopada 2021.