odmor za dušu i tijelo

Pobjegnite iz grada na zagorske brege: Pogledajte ove odlične vikendice s jacuzzijem

01.07.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Kad jednom posjetite Hrvatsko zagorje, shvatit ćete o čemu Vice Vukov pjeva u kultnoj pjesmi 'Suza za zagorske brege'. Ne biraju svi bijeg na more uslijed ljetnih vrućina, već i – brijeg, pa zašto onda ne zaviriti u ponudu sjevernog dijela Hrvatske? Ako vas put nanese ondje, izdvojili smo nekoliko prekrasnih kuća za odmor u samom srcu Zagorja

Čist zrak i priroda, vinogradi, sportske aktivnosti, mir i bijeg od gradske vreve, gemišt, kulturne i povijesne znamenitosti, nezaobilazna purica s mlincima i bučnica, bogata enogastronomska scena, vinske turističke ceste... Popis je dug i izbor velik, a pomnije o njemu možete razmišljati uz jutarnju kavu s pogledom na šume, dok vas umjesto alarma budi pjev Jureka, pa i Katice.

Ako poželite konkretnije osvježenje, možete birati između kupališta u Krapinskim Toplicama, Tuheljskim Toplicama, Stubičkim Toplicama te u Donjoj Stubici (Terme Jezerčica). Ne zaboravite i na Veliki Tabor u Desiniću, Kumrovec i Muzej krapinskih neandertalaca koje vrijedi posjetiti.

A kako biste doista uživali u svemu što nudi ovaj dio Hrvatske, na Booking.comu pronašli smo četiri prekrasna smještaja u Zagorju koji nude jacuzzi pa osvježenja neće nedostajati.

  • +10
Kuća za odmor Rukova hiža Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Rukova hiža

Kuća za odmor Rukova hiža nalazi se u Donjoj Stubici i u nju ćete se sigurno zaljubiti na prvi pogled. Prostrano dvorište i terasa s pogledom na planine savršeni su za jutarnju kavu ili večernju čašu vina. Tijekom vrućih dana možete se rashladiti u jacuzziju, a unutar objekta nalazi se i sauna za potpuni spa tretman.

Smještaj ima tri spavaće sobe, a dvije kupaonice i kuhinja u potpunosti su opremljene. Ako se zaželite i roštilja tijekom ljetnih dana, na raspolaganju vam je sva oprema. Možete unajmiti i bicikle ili pak istražiti kraj šetajući zagorskim bregima.

'Mir i tišina, odličan bijeg od vrućine. Dobro smo se proveli. Uživajte u zvjezdanom jacuzziju i finskoj sauni u vrtu. Okoliš je prekrasan. Ambijent, smještaj, uređenje – sve podsjeća na kuću iz bajke', neki su od komentara u recenzijama.

  • +15
GREENHILLS Relax & Holiday House Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

GREENHILLS Relax & Holiday House

Ova nedavno renovirana kuća u Kebelu, u Bedekovčini, savršena je lokacija za odmor u punom smislu te riječi.

Hidromasažna kada te prostrano dvorište i velika terasa samo su dio onoga što nudi ovaj objekt. Sigurno će vas oduševiti terasa s koje se pruža pogled na planine i vinograde, pa djeluje pomalo filmski nestvarno.

Smještaj ima dvije spavaće sobe, opremljene kupaonice i kuhinju, vani se nalazi oprema za roštilj, a okružuju vas samo prekrasne zagorske šume.

'Kuća je bila prekrasna i blistavo čista. Domaćini su bili gostoljubivi, ugodni i informativni. Imali smo sve što nam je potrebno za odličan, miran i opuštajući odmor', jedan je od komentara u recenzijama.

  • +6
Kuća u Velikom Trgovišću Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Prekrasna kuća u Velikom Trgovišću

Ova prekrasno uređena kuća u Velikom Trgovišću oduševit će vas detaljima na koje se posebno pazilo. Ima spavaću sobu i kauč na razvlačenje, stoga je savršen izbor za vikend s prijateljima u Zagorju.

Iz velikog jacuzzija ispred kuće pruža se pogled na prekrasne vinograde i zagorski krajolik koji će vam oduzeti dah. A nakon osvježenja u jacuzziju, na ležaljkama i u visećoj fotelji možete uživati uz dobru knjigu, čašu vina ili jutarnju kavu. Možete se počastiti i roštiljem jer vam je na raspolaganju sva oprema ili se pak prepustiti miru, tišini i svježem zraku ne radeći ništa.

  • +13
Lijepa kuća u Donjoj Stubici Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Lijepa kuća u Donjoj Stubici

Daleko od vreve grada, u Donjoj Stubici smještena je prekrasna kuća s jacuzzijem u prostranom dvorištu, a u njemu ćete zasigurno uživati, bilo da idete s obitelji, bilo s prijateljima. Odmor za dušu i tijelo je zajamčen.

S čak tri spavaće sobe, dvije kupaonice i kuhinjom, imate sve potrebno za savršen odmor. Na raspolaganju vam je i sva oprema za roštilj u ljetne dane, dok upijate zrake sunca na vrtnoj ležaljci ili ako se pak odlučite na istraživanje zagorskog kraja.