prilika za novu karijeru

Planirate zaokret u karijeri? Traže se refernti prodaje, konzultanti i operateri u mikropivovari

11.11.2021 u 14:12

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled atraktivnih radnih mjesta

Možete se pohvaliti razvijenim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama? Spremani ste putovati i raditi u timu? Posjeduješ radno iskustvo u prodaji? Ako su vaši odgovori potvrdni, do 23. studenog javite se na oglas za radno mjesto Referent prodaje za inozemna tržišta (m/ž) u tvrtki Pana. Opis posla, između ostalog, uključuje aktivno praćenje tržišta u inozemstvu, kreiranje baze potencijalnih kupaca i kontaktiranje istih, prezentaciju proizvoda te pripremu i podnošenje izvještaja o prodajnim aktivnostima.

Plivate u računovodstvu kao riba u vodi? Iz tvrtke Saop pozivaju vas u odjel za podršku i implementaciju o kojem pričaju svi koji su u svom računovodstvenom stažu radili sa softverskim rješenjima! Točnije, pozivaju vas da im se pridružite kao Konzultant implementacije i podrške ERP programskog rješenja iCenter za financijsko poslovanje (m/ž). Novim kolegama nude rad na zanimljivim projektima, prilike za napredovanje, kontinuirano usavršavanje, slobodne vikende i sjajne kolege. Javi im se do 22. studenog.

Ivmar, tvrtka koja se bavi uvozom te distribucijom sitnog kuhinjskog i ugostiteljskog inventara, zapošljava Samostalnog knjigovođu (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati minimalno 5 godina radnog iskustva, izvrsno poznavati uredske programe, samostalno i samoinicijativno pristupati izazovima. Opis posla podrazumijeva unos i knjiženje dokumenata za obračun, samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova te pripremu financijskih izvještaja. Javi im se do 13. studenog.

Imate grif za proizvodnju piva i želite svoju vještinu pretvoriti u posao? Pridruži se pivarskoj ekipi K pivovari kao Operater u mikropivovari (m/ž)! Traže upravo vas ako: ste završio/la srednju školu tehnološkog ili tehničkog smjera, imate 6 mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, ste odgovorna i uredna osoba, poznajete HACCP i GMP standarde te imate iskustvo u proizvodnji piva. Svoj životopis im pošaljite do 24. studenog.

M+CONNECT je najveća neovisna tvrtka za pružanje BPO usluga u regiji. Posvećeni su poslu interakcija s korisnicima više od desetljeća. U M+ CONNECT-u najvažniji su ljudi i njihova raznolikost. Ako ste spremni iskoristiti svoje talente, razvijati uspješnu karijeru i dolaziti na posao sa osmjehom na licu, ovo je prilika za vas. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na više pozicija, a rok za prijavu na oglase ističe 16. studenog.