PROVJERITE OGLASE

Pet poslodavaca traži jedanaest zaposlenika

30.10.2014 u 12:33

Bionic
Reading

Ovoga tjedna portal MojPosao za vas izdvaja poslodavce koji imaju po nekoliko natječaja za slobodna radna mjesta. Kako biste napisali što kvalitetniju prijavu za oglas koji vas zanima, ali i kako biste se što bolje pripremili za razgovor za posao obavezno proučite informacije o tvrtki, a ne samo uvjete natječaja! U pripremi za najteži dio razgovora, a to je pregovaranje o plaći, pomoći će vam servis MojaPlaća gdje možete istražiti prosječnu plaću za radno mjesto na koje se želite prijaviti

RALU logistika traži osobu s pet godina radnog iskustva u IT-u za radno mjesto Interni BI konzultant & ABAP programer (SAP) (m/ž) za rad u Zagrebu. Riječ je o poslodavcu koji partnerima osigurava logističku uslugu, a cilj mu je privući i razvijati vrhunske profesionalce na području integriranih logističkih usluga. Tvrtka je na hrvatskom tržištu prisutna već deset godina te je vodeća prijevoznička tvrtka na području regije (Srbija i Mađarska). Ima više od 300 zaposlenih, a ako želite postati dio njihovog tima proučite uvjete natječaja i prijavite se na oglas.

Radisson Blu Resort nalazi se u Splitu – ovaj jadranski hotel ima 250 modernih soba, uključujući 28 apartmana i dva ekskluzivna predsjednička apartmana. Osim navedenog, ima ponudu i za poslovne subjekte, koja se sastoji od sedam prostranih soba za sastanke koji mogu primiti do 400 gostiju za konferencije, događaje i sastanke. Hotel je trenutno u potrazi za više zaposlenika i to za sljedeće radne pozicije: Spa and Health Club Manager (m/ž), Beach Operations Manager (m/ž) te Restaurant Supervisor (m/ž). Za svaku radnu poziciju poslodavac traži najmanje dvije do tri godine radnog iskustva, izražene komunikacijske vještine, računalnu pismenost te poznavanje engleskog jezika, uz prednost kandidatima koji znaju još jedan strani jezik.

Falkensteiner Resort Borik kod Zadra specijaliziran je za obiteljski odmor, wellness, opuštanje te razne vrste poslovnih događaja, a dobitnik je i nagrade HolidayCheck Award za 2014. godinu za najljepši obiteljski klub Hrvatske. Trenutno je u potrazi za četiri zaposlenika za ove radne pozicije: Šef kuhinje (m/ž), Voditelj hrane i pića (m/ž), Voditelj restorana (m/ž) i Voditelj recepcije (m/ž). Među poželjnim osobinama kandidata ističu se izvanredna predanost, fleksibilnost, izdržljivost i timski rad. Poslodavac nudi pogodnosti kao što su trening i razvoj u Falkensteiner Akademiji te posebni uvjeti za korištenje usluga u svim Falkensteiner hotelima.

INFOTEHNA grupa radi proširenja posla raspisuje natječaj za dva radna mjesta: Solution Architect (m/ž) i Java Developer (m/ž) za rad u Zagrebu. Za ova radna mjesta traži se viša ili visoka stručna sprema, pet, odnosno tri godine radnog iskustva te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Grupa je osnovana 1989. godine, a njezini klijenti uglavnom su farmaceutske kompanije. Posluje u više od 20 zemalja diljem svijeta, a bavi se razvojem IT rješenja i usluga za upravljanje poslovnim procesima.

Njemačka tvrtka youdocom GmbH & Co. KG traži osobu za radno mjesto Projektleiter Logistik – IT (m/ž) za rad u Njemačkoj. Poslodavac ima više od 25 godina iskustva u području konzaltinga, distribucije i logistike, a u poslovanju se vodi geslom: ''To nije moguće napraviti' jednostavno ne postoji u našem rječniku'. Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje njemačkog jezika, dok je i poznavanje engleskog jezika prednost. Poslodavac nudi rad u modernoj radnoj sredini, godišnju plaću od 72.000 eura (bruto) i stalni radni odnos.