MOJPOSAO

Otvorena radna mjesta čekaju nove zaposlenike

20.04.2016 u 15:09

Bionic
Reading

Zapošljavaju RWE Hrvatska, Favorit sportska kladionica, TEOL, Tectra...

RWE Hrvatska dio je RWE grupe, jedne od pet vodećih europskih tvrtki, s dugogodišnjom tradicijom u poslovanju električnom energijom i plinom. Trenutno zapošljavaju na čak tri pozicije: Back Office Sales Specialist, B2B Sales Representative, B2B Sales Manager. Ako želite razvijati svoju karijeru u ovoj uspješnoj tvrtki, pošaljite svoju prijavu za jednu od pozicija do 24. travnja.

The End of Line (TEOL) vodeća je tvrtka u području B2B (business to business) industrijske ambalaže i ekskluzivni distributer Maillis Grupe. Kako bi udovoljila zahtjevima sve većeg poslovanja, traži visokomotivirane pojedince za radno mjesto Inside sales – Office based sales. Za ovo radno mjesto potrebne su razvijene komunikacijske vještine, samoinicijativnost, pozitivan stav i orijentiranost na rezultate i prodaju. Pošaljite svoju prijavu do 24. travnja.

Traži se inženjer za servis i tehničku podršku. Tvrtka Tectra, koja se bavi područjem mjerne i ispitne tehnike, zapošljava snalažljivog pojedinca koji je spreman na zahtjevne i izazovne radne zadatke. Potrebna je VŠS/VSS elektro smjera, poznavanje tehnike lemljenja, rada s instrumentacijom (multimetri, osciloskop, izvori) i poznavanje Office uredskih alata. Relevantno radno iskustvo, kao i iskustvo u ispitivanju funkcionalnosti mjernih uređaja je prednost. Svoju prijavu možete poslati do 3. svibnja.

Ako su vaše glavne osobine pouzdanost, marljivost i motiviranost, imamo posao za vas. Favorit sportska kladionica traži osobu za rad u kladionici na području Dalmacije. Zadaci radnog mjesta obuhvaćaju zaprimanje uplata svih vrsta klađenja na uplatnom mjestu, svakodnevno proslijeđivanje podataka prema centrali te primanje i prosljeđivanje informacija u vezi klađenja igračima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 14. svibnja.

Ukoliko ste pronašli idealno radno mjesto, a nedostaju vam određene vještine za obavljanje posla, posjetite EduCentar, pronađite potrebnu edukaciju i pokažite poslodavcu da ste pravi izbor!