ŠIROKI SPEKTAR USLUGA

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Zadru

26.10.2023 u 21:44

Bionic
Reading

Uz gotovo 20 specijalističkih djelatnosti, pacijentima je na raspolaganju vrhunski tim liječnika i medicinskog osoblja te tehnološki najnaprednija medicinska oprema na tržištu. Nova zadarska Croatia Poliklinika jedina je na zadarskom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i kompletnu obradu na jednom mjestu

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Zadru. To je druga Croatia Poliklinika u Dalmaciji, te sedma u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke i Osijeka, priopćili su iz Croatia osiguranja.

U zadarskoj Croatia Poliklinici pacijentima je na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti. Nalazi se na lako dostupnoj lokaciji u centru Zadra, na 825m2 moderno uređenog interijera, a opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom te salom za male kirurške zahvate.

Pacijentima je dostupan novi digitalni RTG uređaj koji spada među tehnološki najnaprednije rendgenske sustave na tržištu te pruža znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti. Poliklinika je opremljena i naprednim digitalnim mamografom koji omogućuje detaljniji trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, a pacijentima su dostupna i četiri najnovija ultrazvuka renomiranih svjetskih proizvođača.

  • +4
Croatia Poliklinika Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Od suvremene medicinske opreme izdvaja se još i digitalni dermatoskop koji omogućuje detaljno praćenje svih promjena na koži i pohranjivanje slika posebno značajno za rizične skupine kod kojih su ključni usporedba i praćenje. Svi dodatni uređaji i oprema pomno su odabrani među najnaprednijim dostupnim medicinskim rješenjima koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema te omogućuju pravovremeno sprječavanje bolesti i učinkovito liječenje.

"Croatia osiguranje značajan je ulagač u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. U posljednje tri godine u taj smo segment uložili 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Zadru iznosi više od 2,6 milijuna eura. Naša nova zadarska Poliklinika mjesto je vrhunske skrbi za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti, a jedina je na ovom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i obradu na jednom mjestu.“, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.