NOVO TEHNOLOŠKO RJEŠENJE

Combis razvio novi kontakt centar Croatia osiguranja

08.05.2023 u 11:55

Bionic
Reading

Combis je razvio kontakt centar iz Clouda za Croatia osiguranje, najveće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, kroz sistemsku integraciju dva kompleksna sustava

IT kompanija Combis implementirala je novo tehnološko rješenje za telefonsku komunikaciju s klijentima iz Clouda, odnosno novi kontakt centar osiguravajućeg društva Croatia osiguranje.Projekt se temelji na kvalitetnom spajanju dva IT sustava – kontakt centar infrastrukture i posebno razvijene Combis aplikacije s integracijskim komponentama.

'Naš novi kontakt centar sadrži niz funkcionalnosti za višu produktivnost naših agenata i za podizanje zadovoljstva naših korisnika na čemu kontinuirano i motivirano radimo i po čemu smo poznati na tržištu. Cilj nam je izgraditi modernu, prilagodljivu, produktivnu i visoko stabilnu aplikaciju koja agentima omogućuje interakciju s klijentima preko različitih kanala komunikacije.

Takve visoke standarde usluge se i očekuju od tržišnog i digitalnog lidera kakvo je Croatia osiguranje danas. Predanost inovacijama je smjer od kojeg ne odstupamo kako bismo našim klijentima pružili visoku dostupnost, rješenje u prvom koraku, te na kraju najbolje digitalno iskustvo prilikom informiranja, ugovaranja i kvalitetnog korištenja osiguranja', rekao je Marijo Pecevski, voditelj projekta razvoja kontakt centra u Croatia osiguranju.

Combis je razvio jedinstveno, takozvano ključ u ruke rješenje iz oblaka pri čemu je najizazovniji dio razvoj konektora koji spaja kontakt centar i sustav za razvoj odnosa s korisnicima – CRM. U budućnosti će tako agenti kontakt centra sve poslove obavljati unutar jednog sustava i s dodatnim mogućnostima u odnosu na dosadašnji rad.

'Kreiranje i povezivanje IT rješenja prema potrebama kompanija u danom trenutku ono je što volimo raditi i u čemu smo najbolji. Tehnologije se mijenjaju, kao i želje i potrebe poslovanja, zbog čega se naši timovi specijaliziraju za određeno područje, a zatim radimo fleksibilnu integraciju različitih poslovnih sustava koja stvara uspješnije poslovanje kompanija', rekao je Jasmin Baborac, voditelj Odsjeka poslovnih rješenja za objedinjene komunikacije u Combisu.

Projekt je podijeljen u dvije faze – prvu čini razvoj kontakt centra Laqo koji je završen, dok se druga, trenutačna faza sastoji od razvoja kontakt centra za Croatia osiguranje, preseljenja dodatnih funkcionalnosti na novi sustav kao i integraciju s aplikacijom za djelatnike prodajnih kanala.