NAGRADNA IGRA m-zabe

Osvojite iPhone 4 ili iPad 2

20.07.2011 u 14:10

Bionic
Reading

m-zabom možete sve, pa i osvojiti iPhone 4 ili iPad 2. Uključite se u nagradnu igru Provedi treću za sreću i do 31. kolovoza provedite što više transakcija svojom m-zabom jer ste sa svakom korak bliže atraktivnoj nagradi

Apple, Appleov logotip, iPhone i iPad su robne marke Apple Inc.-a registrirane u SAD-u i drugim državama. App Store je zaštitni znak usluge Apple Inc.-a.

Sa svake tri transakcije ulazite u nagradni bubanj, a u igri je čak deset uređaja iPhone 4 i deset iPad 2 uređaja. Transakcije s kojima sudjelujete u nagradnoj igri su plaćanje režija i drugih računa, kunski i devizni prijenosi na bilo koji račun unutar ili izvan Banke, plaćanje e-uplatnica, kupnja GSM bonova te kupnja, prijenos ili prodaja udjela u ZBI fondovima.

Tko je sve proveo onu sretnu treću transakciju, doznat ćemo 9. rujna na izvlačenju dobitnika, a popis će biti objavljen 20. rujna na internetskim stranicama Zagrebačke banke.
Još nemate m-zabu? Ugovorite je u tren oka puteme-zabeili u bilo kojoj poslovici Zagrebačke bankei uključite se u nagradnu igru.

m-zaba mobilnim bankarstvom možete sve (čak i osvojiti iPhone ili iPad), uopće ne morate razmišljati o radnom vremenu poslovnica jer s Bankom poslujete u hodu i držite je u svom džepu. A u Vašem džepu mogao bi biti i mobitel ili tablet na 'magičan dodir' samo - provedite treću za sreću!